reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wedlug mojego brzucha to ja w 3 jestem miesiacu :-D
A troche mnie to niepokoi bo nie maleje wogole :zawstydzona/y:
Nie wiem czemu.....

claudia, ja nie chciałam się przyznawać, ale jakbyście spojrzały na mój brzuch to normalnie drugi trymestr...:tak: teraz i tak jest lepiej bo schudąłm 14 kilo, ale w zime w zesłym roku 2 razy mi miejsca w tramwaju ustąpiono....:angry: ale co mi tam usiadłam, ostentacyjnie złapałam się za brzuch i prze chwilę poczułam się bosko... a potem już był tylko przystanek i poewrót do rzeczywistości...:-D

reklama
claudia, ja nie chciałam się przyznawać, ale jakbyście spojrzały na mój brzuch to normalnie drugi trymestr...:tak: teraz i tak jest lepiej bo schudąłm 14 kilo, ale w zime w zesłym roku 2 razy mi miejsca w tramwaju ustąpiono....:angry: ale co mi tam usiadłam, ostentacyjnie złapałam się za brzuch i prze chwilę poczułam się bosko... a potem już był tylko przystanek i poewrót do rzeczywistości...:-D
Mój taki jest od dłuższego czasu, twardy, i jak się kładę nie opada :-D

No dokladnie, ja niby jestem chuda jak szczupak, czy jakos tak.....
Kurde, trudno, zaczelam brzuszki robic. Ja bylam pewna ze jestem ale test ciazowy mi ta pewnosc zwial, a potem @ Koszmar!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak wczoraj chyba pisalam o tym na forum mam hiperprolaktynemie czynnosciowa tzn po obciazeniu wzrosla mi 13 razy i dostalam te leki ale tam pisze ze sa niebezpieczne we wczesnej ciazy a ze nie zabezpieczlismy sie caly miesiac nie chce ryzykowac, wiec jak przyjdzie @ to zaczynam brac i odkladam staranka na jeden cykl :baffled:
ja nie miałam robionych z obciążeniem prolaktyna wyszła mi 43,96 i lekarz zlecił przez telefon testosteron tsh i tf3 i tf4 , ja dorobiłam jeszcze e2 i fsh bo akurat był 3 dzień cyklu. i teraz ide do niego z wynikami tak wiec nie wiem co mi ptzrpisze ale mówił e za duża prolaktyna(rezte wyników mam dziś).A czy z tymi lekarstwami to nie można sie starac że odkładasz starania?:baffled:

ja nie miałam robionych z obciążeniem prolaktyna wyszła mi 43,96 i lekarz zlecił przez telefon testosteron tsh i tf3 i tf4 , ja dorobiłam jeszcze e2 i fsh bo akurat był 3 dzień cyklu. i teraz ide do niego z wynikami tak wiec nie wiem co mi ptzrpisze ale mówił e za duża prolaktyna(rezte wyników mam dziś).A czy z tymi lekarstwami to nie można sie starac że odkładasz starania?:baffled:
w otce pisze ze zagraza wczesnej ciazy i kiedys na forum dziewczyna pisala ze brala i jej cireczka ma teraz problemy z serduszkiem, dlatego wole nie ryzykowac i na czas brania sie zabezpieczac, ja wlasnie robilam chyba wszystki emozliwe hormony i tylko prolaktyna po obciazeniu byla zla :baffled:

reklama
hihihi... robale fasol jak nic... taki piękny brzunio!!!!:-)

Claudia, jednak kobity to z jednej gliny są... ja też się raz poryczałam zaraz po przytulaniu... ale nawet nie wiem dlaczego... czy że niby już czy że nie...;-)wstyd jak się patrzy!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry