Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myslę że może być 8, ale również sam początek. Bo po @ miałam plamienia jakby się zagnieździło. Więc począteka Robaczku jak oceniasz ktory to moze byc tydzien??
myslę że może być 8, ale również sam początek. Bo po @ miałam plamienia jakby się zagnieździło. Więc początek
MNie dam rady nie dam nie mam jak, w pracy jestem.Ale mam to zdjecie na telefonie . moge ci przyslac mms i wrzucisz to na forumDawaj zdjecie swojego tez jak mozesz ...![]()

U mnie mmsy ostatnio nie dzialaj niestety, moze wieczorkiem?MNie dam rady nie dam nie mam jak, w pracy jestem.Ale mam to zdjecie na telefonie . moge ci przyslac mms i wrzucisz to na forum
uspokoiła mnie kuzynka która miała identyczny wynik, była już w ciąży, takze ja się już cieszę,ojej... to już całkiem zaawansowane...:-) Robale ja Cię podziwaim, ze Ty jeszcze sie nie stestowałaś... nie sądze aby wynik był mylny przy takich objawach i takim brzuniu...;-)

a teraz szalonygodnie przede mna, Na weekend jade do Sopotu na panienskie, potem mamy urlopik w wymarzonej Tajlandiia co to za imprezka się szykuje???
W sumie dobrze, ze jest jakaś odskocznia...
Ja czekam na 10 września, jedziemy na 4 dni nad morze... choć troche odpoczynku
a potem wracam i slub kolezanki takze nie wiem co to bedzie, czy fasolkowanie w takim okresie bedzie mozliwe, bo musze zaznaczyc ze czasem dobrego drinka lubie wypic