C
claudia4you
Gość
No ja wlasnie jestem w pracy i kurde nie mam jak tego wrzucic niesty, ani kabla nie mam ani komp nie ma blutacza 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No ale jak ju7z bedzie to potwierdzenie to daj znac![]()

ja nie wiedzęMój taki jest od dłuższego czasu, twardy, i jak się kładę nie opada![]()

My dopiero jak zjedziemy do Pl, czyli najdalej do listopada będę wiedziała, dużo czasu al mi to nie przeszkadza, póki co nie jadę bo ciężko z busami, a samochodem sama nie pojadę, a tak to przynajmniej będę wiedziała jak już spokojnie przyjedziemy :-)A kiedy wizytę przeiwdujecie???
W sumie moze i racja, ze nie ma się co za bardzo grzać... ja się tak grzeję na samą myśl o testowaniu, że pewnie będzie jedna wielka czarna d...
My dopiero jak zjedziemy do Pl, czyli najdalej do listopada będę wiedziała, dużo czasu al mi to nie przeszkadza, póki co nie jadę bo ciężko z busami, a samochodem sama nie pojadę, a tak to przynajmniej będę wiedziała jak już spokojnie przyjedziemy :-)
mi działają mmsy ,ale nie widze zdjecia roboleRobale wtedy to już bedziesz mieć takiego brzunia że nie da się ukryć że to Fasol:-)

mi działają mmsy ,ale nie widze zdjecia robole![]()