Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o tak to najgorsze,ja się nie przejmuję tym jak wygladamTylko zawsze chce mi sie ryczeć jak ktoś mnie pyta czy w ciaży jestem...ale nie ze złości, ze jestem gruba czy coś tylko dlatego, ze nie jestem...
ogólnie temat ciąża jest dla mnie bardzo drazliwy i nie lubię gdy ktoś mi się pyta o to czy jestem w ciąży, albo dlaczego jeszcze nie jestem itd.
Ale najbardziej wtedy jak cos jest w srodku
Mysle tez ze Robale ma cos w srodku i nie dlugo zacznie jej to dokuczac bo bedzie chcialo wyjsc!!!!
Witam was znowu!Dobra jak obejrzalyscie to napiszcie bo chce to usunac
![]()
ale przeciez predzej czy pozniej to sie przydadza.Kochana ale Twój też podejrzany, póki co mnie mi przeszkadzają nagłe kłucia w macicy :-):-) ale to dobrze.Brzuszki sa slodkie przeciez, ja tak mysleAle najbardziej wtedy jak cos jest w srodku
Mysle tez ze Robale ma cos w srodku i nie dlugo zacznie jej to dokuczac bo bedzie chcialo wyjsc!!!!
o to faktycznie dużo starszykochana ja to nie wstawiam zdjec na których widać mój bęben hehehe ale na żywo byś nie powiedziała, że ja w ciaży nie jestem :-) a małżonek jest w moim wieku|starszy ode mnie dokładnie o miesiąc i tydzień;-)