reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Która z Was tak dobrze się znała na wykresach? Spójrzcie na mój. Czy jest jeszcze nadzieja na fasolkę??? Cały czas oglądam wykresy na ff i mam coraz większy mętlik w głowie...:( Według mnie wszystko sie może zdarzyć... Jak ja bym chciała teraz zasnać i obudzić sie w czwartek najlepiej bez @...
Tak dziś sobie myślałam, ze cały cykl jestem spokojna, zaczynam świrować tak na tydzień przed terminem @. Te ostatnie dni to najchętniej zamknęłabym sie w domu i przespala aż do terminu @. Ja nie potrafię normalnie funkcjonować.
płóki nie ma 2 wszystko jest możliwe

reklama
A mnie nic nie boli... A @ powinna być pojutrze... Normalnie to już od 2-3 dni powinnam czuć, że się zbliża... Wszystko się wyjaśni do końca tygodnia...Ale jak ma przyjść to niech się nie wazy spóźnić....

kiciaq od połowy czerwca :)
Martilla Logowanie do nasza-klasa.pl

Kurcze no to moze ta fasolinka juz tam jest jakis czas, staraliscie sie juz wtedy? no bo brzusio przeciez nie rosnie tak od razu, a Ty taki spory, wlasnie typowo ciazowy masz, test testem mogl jakis felerny byc, no a plamienie tez przeciez sie w ciazy zdarzaja, masz jakies inne dolegliwosci ciazowe, oprocz tych smaczkow :-p ?? niektore dziewczyny maja takie zupelnie bezobjawowe ciaze, no ale z drugiej strony lekarz nic nie widzial na usg ( przypomnij mi kiedy bylas - w lipcu jakos? ) bo umknelo mi jakos, w sumie to moglo byc za wczesnie, zeby cos zobaczyl, no ja to bym jednak poszla do lekarza, nie wytrzymalabym bym:-)

Moja znajoma byla w ciazy i do trzeciego miesiaca nic nie wiedziala, tzn miala plamienia mniej wiecej w terminach @ troche co prawda inne niz @ ale nie zwracala uwagi na to i akurat byla na rutynowym badaniu u gina, a ten do niej, ze jest w ciazy :-)

reklama
Witam was znowu!
Ja juz po shopingu i kupilam super kiecke i ciesze sie bardzo i wiece co ja jestem normalnie walnieta kupilam takie male sliczne buciki moj facet to mnie chyba zabije a je zobaczy :tak: ale przeciez predzej czy pozniej to sie przydadza.

Claudia ja nie widzialam twojego brzusia :-(

Mama2010... jakos się z tych bucików wytłumaczysz... ja mam 2 pary :tak::-D:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry