mama2010
Fanka BB :)
Super JUpimama 2010, postaram sie go jeszcze raz wrzucic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super JUpimama 2010, postaram sie go jeszcze raz wrzucic
Fajowo ale my jestesmy fajne mamuskiMama2010... jakos się z tych bucików wytłumaczysz... ja mam 2 pary![]()
My się stramy od maja, w czerwcu byłam 8 a 15 odbierałam bete, wyszło że dopiero się zagnieździło. A co do lipca to byłam od ostatniego badania 5 tyg, później więc wychodziło że byłam ok 5 -6 tyg. Było podejrzenie że za wcześnie, ale dobry znak był że podbrzusze mnie boli od czerwca. Piersi urosły o 2 rozmiary, a krwawienia to mogą u mnie być.Kurcze no to moze ta fasolinka juz tam jest jakis czas, staraliscie sie juz wtedy? no bo brzusio przeciez nie rosnie tak od razu, a Ty taki spory, wlasnie typowo ciazowy masz, test testem mogl jakis felerny byc, no a plamienie tez przeciez sie w ciazy zdarzaja, masz jakies inne dolegliwosci ciazowe, oprocz tych smaczkow?? niektore dziewczyny maja takie zupelnie bezobjawowe ciaze, no ale z drugiej strony lekarz nic nie widzial na usg ( przypomnij mi kiedy bylas - w lipcu jakos? ) bo umknelo mi jakos, w sumie to moglo byc za wczesnie, zeby cos zobaczyl, no ja to bym jednak poszla do lekarza, nie wytrzymalabym bym:-)
Moja znajoma byla w ciazy i do trzeciego miesiaca nic nie wiedziala, tzn miala plamienia mniej wiecej w terminach @ troche co prawda inne niz @ ale nie zwracala uwagi na to i akurat byla na rutynowym badaniu u gina, a ten do niej, ze jest w ciazy :-)

Jesteśmy czy nie jesteśmy, warto się zaopatrywać niż później mieć taki duży wydatek na razFajowo ale my jestesmy fajne mamuski
My się stramy od maja, w czerwcu byłam 8 a 15 odbierałam bete, wyszło że dopiero się zagnieździło. A co do lipca to byłam od ostatniego badania 5 tyg, później więc wychodziło że byłam ok 5 -6 tyg. Było podejrzenie że za wcześnie, ale dobry znak był że podbrzusze mnie boli od czerwca. Piersi urosły o 2 rozmiary, a krwawienia to mogą u mnie być.![]()

Wiem , :-):-):-)Robale... Fasol jak nic murowany!!!!![]()