reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kurcze no to moze ta fasolinka juz tam jest jakis czas, staraliscie sie juz wtedy? no bo brzusio przeciez nie rosnie tak od razu, a Ty taki spory, wlasnie typowo ciazowy masz, test testem mogl jakis felerny byc, no a plamienie tez przeciez sie w ciazy zdarzaja, masz jakies inne dolegliwosci ciazowe, oprocz tych smaczkow :-p ?? niektore dziewczyny maja takie zupelnie bezobjawowe ciaze, no ale z drugiej strony lekarz nic nie widzial na usg ( przypomnij mi kiedy bylas - w lipcu jakos? ) bo umknelo mi jakos, w sumie to moglo byc za wczesnie, zeby cos zobaczyl, no ja to bym jednak poszla do lekarza, nie wytrzymalabym bym:-)

Moja znajoma byla w ciazy i do trzeciego miesiaca nic nie wiedziala, tzn miala plamienia mniej wiecej w terminach @ troche co prawda inne niz @ ale nie zwracala uwagi na to i akurat byla na rutynowym badaniu u gina, a ten do niej, ze jest w ciazy :-)
My się stramy od maja, w czerwcu byłam 8 a 15 odbierałam bete, wyszło że dopiero się zagnieździło. A co do lipca to byłam od ostatniego badania 5 tyg, później więc wychodziło że byłam ok 5 -6 tyg. Było podejrzenie że za wcześnie, ale dobry znak był że podbrzusze mnie boli od czerwca. Piersi urosły o 2 rozmiary, a krwawienia to mogą u mnie być. :-D

My się stramy od maja, w czerwcu byłam 8 a 15 odbierałam bete, wyszło że dopiero się zagnieździło. A co do lipca to byłam od ostatniego badania 5 tyg, później więc wychodziło że byłam ok 5 -6 tyg. Było podejrzenie że za wcześnie, ale dobry znak był że podbrzusze mnie boli od czerwca. Piersi urosły o 2 rozmiary, a krwawienia to mogą u mnie być. :-D

Robale... Fasol jak nic murowany!!!!:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry