C
claudia4you
Gość
a 3 tyg temu(negatywny), a potem byla wizyta u gin, dal luteine po luteionie @ przyszla wiec nieHmmm...niezly brzusio testy ostatnio robilas![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a 3 tyg temu(negatywny), a potem byla wizyta u gin, dal luteine po luteionie @ przyszla wiec nieHmmm...niezly brzusio testy ostatnio robilas![]()

Ja tez wyRobaczka do gina!!!!!! JuZ!!!!!!!!!!!taaaaaaaaaaa za łeb i do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
I to predko, zrob to dla maluszka, ucieszy sie jakzobaczy jak mama o niego dba!!!taaaaaaaaaaa za łeb i do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

a 3 tyg temu(negatywny), a potem byla wizyta u gin, dal luteine po luteionie @ przyszla wiec nie![]()

Ale powiem ci ze ja tez jestem szczypiorowata a ostatnio mnie jakos wydeloa 3 tyg temu(negatywny), a potem byla wizyta u gin, dal luteine po luteionie @ przyszla wiec nie![]()

Moze produkująWie ktos kiedy eijf wraca z pracy?Albo zielona, emilchen? Coś sie laski dawno nie odzywały![]()

Tak, na szczęście jestem w kontakcie z gin. wie o plamieniach, zawsze mogę zadzwonić do niego, póki co jak ostatnio z nim rozmawiałam i teściowa u niego była, mówi ze nic nie wskazuje na to abym przyjeżdżała teraz, prawdopodobnie w listopadzie czy w październiku już tylko przyjadę na potwierdzenie, a co do aniołka, to wina lekarza, stwierdził ze dziecko dobrze się rozwija nic nie zagraża a parę dni później poroniłam, wiem jak wygląda krwawienie poronne, nie mam takich, a takie jak moje towarzyszą do jakiegoś czasu, więc jestem spokojnaRobale zrobiasz jak chcesz. Wiadomo decyzja należy do Ciebie ale ja na Twoim miejscu poszłabym o gina tym bardziej, ze jednego aniołka już masz a poza tym plamienia czy krwawienia w ciąży są niebezpieczne. Może jednak wcześniej zadbać o siebie i o dzidzie. rzecież pierwszy trymestr jest najważniejszy dla prawidłowego rozwoju maleństwa.
Robila tescik drugi chyba wczoraj i wyszedl negatywny wiec czeka co bedzie dalejMoze produkują
A tak pozatym to co z Zielona??Ona jest czy nie?
Ja juz nie wiem![]()