Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mmm...a po co sie bierze luteine???ja też tak miałam po luteinie, i tempka mi nie chciała długo spaść ale już jest ok![]()
A ja zaraz zmykam do domku, potem lecę na Aquaaerobic... no pewnie bede sie chciała do męża poprzytulać...![]()

Jeszce dzis w pacy same cięzarne pacjentki jakas masakra, a ja tylko wzdychamLacze sie z toba moj na 2 tygodniwej delegacji...![]()

Mi ja dal bo mi sie @ spozniala, i powiedzial ze jak 2 tyg po odstawieniu nie rzyjdzie to jestem z fasolka, ale przyszla 1mmm...a po co sie bierze luteine???
dzien poJeszce dzis w pacy same cięzarne pacjentki jakas masakra, a ja tylko wzdycham![]()

słoce ale gon nie zbada twojej teściowej zamiast ciebie ani nie zrobi jej USG
powinnaś PODWÓJNIE uważać i nie do końca ufać lekarzom!!

Co Wy się tych testów tak boicie? Skoro pogodziłaś się z tym, ze nie wyszło w tym cyklu to możesz sie tylko pozytywnie zaskoczyćJa jakbym miała jakiekolwiek podejrzenia to bym testowała
W tym cyklu zrobiłam już 4 czy 5 testów. A jakbym zobaczyła chociaż cień cienia to testowałabym codzienni aż ujrzałabym dwie grubaśn e krechy
A później od razu do gina bym leciała. Ja lubię mieć pewność, ze wszystko jest ok i ze to nie wytwór mojej wyobrźni cy bląd testu... Nie chciałabym zyć w przekonaniu, ze jestem w ciąży a za jakiś czas dowiedzieć sie, ze jednak nie. Ale każdy robi jak uważa.
Wedlug mnie Roble źle postępujesz. Z całego serca życzę Ci zeby to była fasolka ale co jeśli sie okaże, z to nie to? Lekarz nie może Cię zbadć prez elefon ani stwierdzić czy te plamieni które masz są groźne czy nie. A tym bardziej nie jest w stanie przez telefon potwierdzić ciąży. Nie zrozum mnie źle ale w ogóle nie rozumiem Twojego postępowania i toku myślenia.Przepraszam jeśli Cię uraziłam bo nie taki miałam zamiar![]()