Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
znowu mnie któraś zaprosiła i ja nie wiem która heheh:-) przyznać się raz raz:-)
zaraz uciekam , wpadne później to się pochwalę czy mąż stanął na wysokości zadania w klinice;-)
a mnie piersi boląKochana ale Twój też podejrzany, póki co mnie mi przeszkadzają nagłe kłucia w macicy :-):-) ale to dobrze.
no to laska z Ciebie będzie nie samo wita, a co do bucików to ja mam już 3 pary i 5 par skarpetek ale w Polsce, a ostatnio kupiłam bodyWitam was znowu!
Ja juz po shopingu i kupilam super kiecke i ciesze sie bardzo i wiece co ja jestem normalnie walnieta kupilam takie male sliczne buciki moj facet to mnie chyba zabije a je zobaczyale przeciez predzej czy pozniej to sie przydadza.
Claudia ja nie widzialam twojego brzusia :-(

, tyle ze mój M sam wybierato ja teraz ciebie zapraszamJa!!!;-)
Ja!!!;-)
Moja dobra kolezanka tak miala zaczela brac leki i w kolejnym cyklu zaciazyla, a i dodatkowo brala wiesiolek w pierwszej fazie cyklu do owua czy znacie kogoś kto miał wysoka prolaktyne dostał lekarstwa i dość szybko zaszedł w ciąże ?W piatek dopiero idę do ginka no chyba że jutro mi sie uda