reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

znowu mnie któraś zaprosiła i ja nie wiem która heheh:-) przyznać się raz raz:-)
zaraz uciekam , wpadne później to się pochwalę czy mąż stanął na wysokości zadania w klinice;-)

reklama
Która z Was tak dobrze się znała na wykresach? Spójrzcie na mój. Czy jest jeszcze nadzieja na fasolkę??? Cały czas oglądam wykresy na ff i mam coraz większy mętlik w głowie...:( Według mnie wszystko sie może zdarzyć... Jak ja bym chciała teraz zasnać i obudzić sie w czwartek najlepiej bez @...
Tak dziś sobie myślałam, ze cały cykl jestem spokojna, zaczynam świrować tak na tydzień przed terminem @. Te ostatnie dni to najchętniej zamknęłabym sie w domu i przespala aż do terminu @. Ja nie potrafię normalnie funkcjonować.

Witam was znowu!
Ja juz po shopingu i kupilam super kiecke i ciesze sie bardzo i wiece co ja jestem normalnie walnieta kupilam takie male sliczne buciki moj facet to mnie chyba zabije a je zobaczy :tak: ale przeciez predzej czy pozniej to sie przydadza.

Claudia ja nie widzialam twojego brzusia :-(
no to laska z Ciebie będzie nie samo wita, a co do bucików to ja mam już 3 pary i 5 par skarpetek ale w Polsce, a ostatnio kupiłam body :-D:-D:-D, tyle ze mój M sam wybiera

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry