reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No własnie trza miec nadzieje. Choć ten miesiac bede miec bardzo zakrecony, przeprowadzka i wogole wiec jak i ostatnio przesunie sie pewnie owu. Ale za to nareszcie bedziemy mieszkac z T na swoim, nikt nam nie bedzie zawadzal no i stale bedziemy razem;-);-) wiec i staranka beda bardziej owocne moze:tak:
A jak narazie oby ta @ przyszła bo nie chce czekac na nia wiecznosc
No skoro juz tak wczesnie wstalam to pora cos zjesc, i ogarnac cos w domu.

No własnie trza miec nadzieje. Choć ten miesiac bede miec bardzo zakrecony, przeprowadzka i wogole wiec jak i ostatnio przesunie sie pewnie owu. Ale za to nareszcie bedziemy mieszkac z T na swoim, nikt nam nie bedzie zawadzal no i stale bedziemy razem;-);-) wiec i staranka beda bardziej owocne moze:tak:
A jak narazie oby ta @ przyszła bo nie chce czekac na nia wiecznosc
No skoro juz tak wczesnie wstalam to pora cos zjesc, i ogarnac cos w domu.

OOOOOOOO to dobrze, że będziecie mieć duuużo na głowie. Nam z Julcią wyszło wtedy, gdy mieliśmy inne problemy i w zasadzie nie mieliśmy czasu myśleć.

A tu zaskoczenie i dwie kreseczki to było 09.09.2005roku.

Teraz testujemy 7 może 6 września 2009r. - moze historia sie powtóży - OBY:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
dziewuszki, przepraszam, że mnie nie ma, ale nie mam czasu- nie martwcie się o mnie:-)Zaglądnę do was, jak położe małęgo spać w południe..całuchy
Witaj zielona. Już sie zaczełyśmy martwic co sie dzieje że sie nie odzywasz. To miłego dnia i do uslyszenia:-)

OOOOOOOO to dobrze, że będziecie mieć duuużo na głowie. Nam z Julcią wyszło wtedy, gdy mieliśmy inne problemy i w zasadzie nie mieliśmy czasu myśleć.

A tu zaskoczenie i dwie kreseczki to było 09.09.2006roku.

Teraz testujemy 7 może 6 września 2009r. - moze historia sie powtóży - OBY:tak::tak::tak:
trzymam kciuki by tak bylo:tak::tak:

Hej dziewczynky.Idę dzisiaj na USG wczoraj sie chciałam isc prywatnie ale Pani ginekolog w godzinach swojego urzedowania nie miala juz miejsca i mogla mnie przyjąć po 20 za niezlą sumkę 200zł:cool::cool:więc podziękowałam.I umowiłam się na dzisiaj na NFZ do dobrego lekarza(dzieki milej i wyrozumialej Pani połoznej) nie wyjdę dzisiaj z tego gabinetu poki mi USg nie zrobi.Poza tym dowiedziałam się ,ze ten bęncwał u którego byłam to lubi sobie pomacać i co wizyta bada dość szczegołowo.Mnie przy jego dwóch badaniach bolała macica i mu o tym powiedziałam a on nie reagował i dalej badał.Jutro dam znać jak to usg bo dzisiaj raczej nie dam rady napisać.

Skorpioniczko,mam nadzieje ze u Ciebie tez|| :)

Ciekawe co ze skorpionką ona też miała dziś testować - może ona ma dla nas lepsze wiadomości:confused:

Może u niej beda dwie krechy:tak:

A skorpionka, chyba z tego szczęścia o nas zapomniała.

Zamiast sie nam tu pochwalić obdzwania całą rodzinę!!!

Wieści dobrych nie mam :-( jedna wielka krecha.
Tylko zastanawiam się, skoro nie jestem w ciąży to gdzie się podział mój piękny regularny 4-dniowy okres :wściekła/y:.

Widzę, że jakiś pechowy czas teraz jest, bo jakoś nie wyczytałam w poprzednich postach, aby któraś ujrzała dwie kreseczki. Dla mnie to w sumie lepiej, bo jest szansa na maleństwo w czerwcu i całe lato w domku :-) Trzeba widzieć dobre strony - prawda??

Powodzenia w dalszych staraniach.

Przepraszam, ze nie odnoszę się do postów każdej z Was, ale jeszcze was nie znam zbyt dobrze i musze sie trochę zagłębić, aby wiedziec , kto jest kto i takie inne sprawy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry