agniesiar
Marzymy o II serduszku
Może u niej beda dwie krechy![]()
Oby, każdej tego życzę!!!:-):-):-)
Bo to daje nadzieję, że skoro im sie udało to mi też na pewno prędzej, czy później ale na pewno

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No własnie trza miec nadzieje. Choć ten miesiac bede miec bardzo zakrecony, przeprowadzka i wogole wiec jak i ostatnio przesunie sie pewnie owu. Ale za to nareszcie bedziemy mieszkac z T na swoim, nikt nam nie bedzie zawadzal no i stale bedziemy razem;-);-) wiec i staranka beda bardziej owocne moze
A jak narazie oby ta @ przyszła bo nie chce czekac na nia wiecznosc
No skoro juz tak wczesnie wstalam to pora cos zjesc, i ogarnac cos w domu.

Witaj zielona. Już sie zaczełyśmy martwic co sie dzieje że sie nie odzywasz. To miłego dnia i do uslyszenia:-)dziewuszki, przepraszam, że mnie nie ma, ale nie mam czasu- nie martwcie się o mnie:-)Zaglądnę do was, jak położe małęgo spać w południe..całuchy
trzymam kciuki by tak byloOOOOOOOO to dobrze, że będziecie mieć duuużo na głowie. Nam z Julcią wyszło wtedy, gdy mieliśmy inne problemy i w zasadzie nie mieliśmy czasu myśleć.
A tu zaskoczenie i dwie kreseczki to było 09.09.2006roku.
Teraz testujemy 7 może 6 września 2009r. - moze historia sie powtóży - OBY![]()

więc podziękowałam.I umowiłam się na dzisiaj na NFZ do dobrego lekarza(dzieki milej i wyrozumialej Pani połoznej) nie wyjdę dzisiaj z tego gabinetu poki mi USg nie zrobi.Poza tym dowiedziałam się ,ze ten bęncwał u którego byłam to lubi sobie pomacać i co wizyta bada dość szczegołowo.Mnie przy jego dwóch badaniach bolała macica i mu o tym powiedziałam a on nie reagował i dalej badał.Jutro dam znać jak to usg bo dzisiaj raczej nie dam rady napisać.Skorpioniczko,mam nadzieje ze u Ciebie tez||![]()
Ciekawe co ze skorpionką ona też miała dziś testować - może ona ma dla nas lepsze wiadomości![]()
A skorpionka, chyba z tego szczęścia o nas zapomniała.
Zamiast sie nam tu pochwalić obdzwania całą rodzinę!!!
.