• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No własnie trza miec nadzieje. Choć ten miesiac bede miec bardzo zakrecony, przeprowadzka i wogole wiec jak i ostatnio przesunie sie pewnie owu. Ale za to nareszcie bedziemy mieszkac z T na swoim, nikt nam nie bedzie zawadzal no i stale bedziemy razem;-);-) wiec i staranka beda bardziej owocne moze:tak:
A jak narazie oby ta @ przyszła bo nie chce czekac na nia wiecznosc
No skoro juz tak wczesnie wstalam to pora cos zjesc, i ogarnac cos w domu.

No własnie trza miec nadzieje. Choć ten miesiac bede miec bardzo zakrecony, przeprowadzka i wogole wiec jak i ostatnio przesunie sie pewnie owu. Ale za to nareszcie bedziemy mieszkac z T na swoim, nikt nam nie bedzie zawadzal no i stale bedziemy razem;-);-) wiec i staranka beda bardziej owocne moze:tak:
A jak narazie oby ta @ przyszła bo nie chce czekac na nia wiecznosc
No skoro juz tak wczesnie wstalam to pora cos zjesc, i ogarnac cos w domu.

OOOOOOOO to dobrze, że będziecie mieć duuużo na głowie. Nam z Julcią wyszło wtedy, gdy mieliśmy inne problemy i w zasadzie nie mieliśmy czasu myśleć.

A tu zaskoczenie i dwie kreseczki to było 09.09.2005roku.

Teraz testujemy 7 może 6 września 2009r. - moze historia sie powtóży - OBY:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
dziewuszki, przepraszam, że mnie nie ma, ale nie mam czasu- nie martwcie się o mnie:-)Zaglądnę do was, jak położe małęgo spać w południe..całuchy
Witaj zielona. Już sie zaczełyśmy martwic co sie dzieje że sie nie odzywasz. To miłego dnia i do uslyszenia:-)

OOOOOOOO to dobrze, że będziecie mieć duuużo na głowie. Nam z Julcią wyszło wtedy, gdy mieliśmy inne problemy i w zasadzie nie mieliśmy czasu myśleć.

A tu zaskoczenie i dwie kreseczki to było 09.09.2006roku.

Teraz testujemy 7 może 6 września 2009r. - moze historia sie powtóży - OBY:tak::tak::tak:
trzymam kciuki by tak bylo:tak::tak:

Hej dziewczynky.Idę dzisiaj na USG wczoraj sie chciałam isc prywatnie ale Pani ginekolog w godzinach swojego urzedowania nie miala juz miejsca i mogla mnie przyjąć po 20 za niezlą sumkę 200zł:cool::cool:więc podziękowałam.I umowiłam się na dzisiaj na NFZ do dobrego lekarza(dzieki milej i wyrozumialej Pani połoznej) nie wyjdę dzisiaj z tego gabinetu poki mi USg nie zrobi.Poza tym dowiedziałam się ,ze ten bęncwał u którego byłam to lubi sobie pomacać i co wizyta bada dość szczegołowo.Mnie przy jego dwóch badaniach bolała macica i mu o tym powiedziałam a on nie reagował i dalej badał.Jutro dam znać jak to usg bo dzisiaj raczej nie dam rady napisać.

Skorpioniczko,mam nadzieje ze u Ciebie tez|| :)

Ciekawe co ze skorpionką ona też miała dziś testować - może ona ma dla nas lepsze wiadomości:confused:

Może u niej beda dwie krechy:tak:

A skorpionka, chyba z tego szczęścia o nas zapomniała.

Zamiast sie nam tu pochwalić obdzwania całą rodzinę!!!

Wieści dobrych nie mam :-( jedna wielka krecha.
Tylko zastanawiam się, skoro nie jestem w ciąży to gdzie się podział mój piękny regularny 4-dniowy okres :wściekła/y:.

Widzę, że jakiś pechowy czas teraz jest, bo jakoś nie wyczytałam w poprzednich postach, aby któraś ujrzała dwie kreseczki. Dla mnie to w sumie lepiej, bo jest szansa na maleństwo w czerwcu i całe lato w domku :-) Trzeba widzieć dobre strony - prawda??

Powodzenia w dalszych staraniach.

Przepraszam, ze nie odnoszę się do postów każdej z Was, ale jeszcze was nie znam zbyt dobrze i musze sie trochę zagłębić, aby wiedziec , kto jest kto i takie inne sprawy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry