reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Byczyłam się bite dwa tygodnie na tureckim wybrzeżu :tak: a temperatury tam wysokie, w pokoju hotelowym z kolei klima... więc chyba stąd te gigantyczne skoki ;-)

ale super :-):-) ale ci zazdroszcze bo u nas to deszcz od tygodnia osatntio pada:-(:crazy: ale mam nadzieje ze w pażdzierniku gdzies sie wybiore co prawda nie bedzie juz takich temperatur ale mi by wystarczyło chociaz powyżej 20 stopni:tak:
no i przez te wakacje chyba sie troche oderwałas od tematu ciąży hehe to moze cos tam teraz kiełkuje:tak:

reklama
mmm..., no pewnie, że się mogło udać! Tak, jak piszą dziewczyny - największe prawdopodobieństwo owulacji, a co za tym idzie - zajścia jest, gdy seks jest w dniach ze śluzem płodnym. Skok jest tu kwestią drugorzędną, raczej dowodzi przebytej już owulacji, choć zdarzają się przypadki (potwierdzone przez USG), że owu bywa w pierwszy lub drugi dzień wyższych tempek. Tak więc warto się kochać solidnie "naokoło" dni ze śluzem płodnym i przedskokowo-skokowych ;)
A testy to chyba lepiej min. od 10 DPO (czyli 10 wyższych), bo wcześniej to rzadko wychodzą ;-)

No ja też, choć mi to nawet często @ przed terminem przychodziła, jak niecierpliwie czekałam na małe bob :sorry:

ja teraz przez temperatury mniej wiecej wiem czego sie spodziewac, faze lutealna mam zazwyczaj 14 -15 dni a dwa lub dzien przed temperatura zaczyna spadać, jak wzrosnie mi temperatura 15 to dopiero zatestuje:tak: ciekawe czy wytrzymam :-postatnio wytrzymałam wiedziałam juz co sie świeci 2 dni przed @....

reklama
hej kochane
wpadam do Was na chwilę... dzisiaj pracowałam od 8 do 18 i jeszcze mam coś do zrobienia w domu. jeśli coś ważnego się wydarzyło, proszę napiszcie. Czy jest w końcu jakaś majówka oprócz krewetki? Czy coś się komuś wyjaśniło? Proszę o króciutkie streszczenie :sorry:
U mnie 9dc, jeszcze mam plamienia :baffled: nic ciekawego się nie dzieje, tempka normalna. pomimo pracy będę się starała zaglądać - jak obiecywałam, ale jednocześnie zabieram się do pracy na kompie :cool2:
Trzymam za Was kciuki dziewczęta :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry