reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

biedroneczka
co się martwisz ludźmi ,że gadają ! a niech sobie gadają na zdrowie! jak masz mozliwość zrobić bete to rób i na nikogo się nie oglądaj!

eijf
to wyciągaj tą kartę , bo jak zapomnisz to nie będzie takie hop siup wrócić po nią do domu;-)
no tak,lece po karte.szczegolnie ze to szpital w innym miescie.

ciekawe co z kiciaq'iem???

reklama
hej, wróciłam wczoraj, mam nadzieję, że zdążyłam ze staraniami, chociaż śluz płodny rozpoczął mi się już w 8dc, wyjątkowo wcześnie jak na mnie. ale zwykle mam jajo przez 5-6 dni więc liczę, że i teraz tak będzie, choć okaże się jak zwykle po fakcie.
przeleciałam poprzednie wpisy, ale chyba żadna nie zaciązyła, aż dziwne.
Emilko szkoda że juz nie będziesz często pisać, mnie też będzie ciężko, ale będę się starać w miarę regularnie wpadać.
muszę sobie kupić jakieś testy ciążowe na ebayu, może uda mi się w tym miesiącu zatestować.... chociaż pewnie nie, bo w 8-9 dpo zaczynam plamić i tyle z moich złudzeń. ale jakoś mam ochotę na testowanie, więc i tak pewnie będę testy robić :-)

no cóż, czekaj cierpliwie, normalne lutealne czasem nagle potrafią sobie trwać do 18 dni, powyżej to już na 99% ciąża, przy 21 dniach to właściwie pewność, za kilka dni będziesz wszystko wiedziała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry