reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Agniesiar-głowa do góry,musisz wierzyć,że się uda...bez tego się nie uda.

być może warto zmienić lekarza,poszukac jakiegoś fachowca?zrobić wiele jakiś specjalistycznych badań?

ja trzymam kciuki i mocno wspieram,ale nie załamuj się!

Witam Kochane,

widze, że nastroje kiepskie... u mnie z resztą też...:-( jakiś mega dół mnie dopadł... i taj jak i Ciebie Biedroneczko tak mnie boli głowa, że nie wiem co się dzieje...

Agniesiar - nie poddawaj się!!!

Może dla poprawy humoru opowiem Wam wczorajszą historie z tramwaju... wracam z pracy... :tak: byłam w tunice... no już się chwaliłam wszystkim, ze mój brzuszek to tak pod ciązowy z 4 miesiaca podchodzi... i co Pani mi ustepuje miejsca...:tak: a ja że nie dziękuję... a Ona dawaj każe mi wręcz usiąść i kwituje na cały tramwaj... Dzidziusie nie moga przecież stać...:-D mam tylko nadzieję, że mi przepowiedziała...:cool2::-D:tak: choć mój B. mówi, że ustąpiła mi raczej w związku z despercakim wzrokiem w kwestii posadzenia szanownej d...:szok::-D

Może dla poprawy humoru opowiem Wam wczorajszą historie z tramwaju... wracam z pracy... :tak: byłam w tunice... no już się chwaliłam wszystkim, ze mój brzuszek to tak pod ciązowy z 4 miesiaca podchodzi... i co Pani mi ustepuje miejsca...:tak: a ja że nie dziękuję... a Ona dawaj każe mi wręcz usiąść i kwituje na cały tramwaj... Dzidziusie nie moga przecież stać...:-D mam tylko nadzieję, że mi przepowiedziała...:cool2::-D:tak: choć mój B. mówi, że ustąpiła mi raczej w związku z despercakim wzrokiem w kwestii posadzenia szanownej d...:szok::-D

Hehehe....fajna przygoda,czyli wzięła cię za ciężarną,to może ci faktycznie przepowie :)))) oby!!!:tak:

Marzi55 zabawna historia, ja ostatnio jak sie objem tez wygladam jakbym w ciazy byla. Ostatnio mialysmy z kumpelami takie spotkanko z konsultantka kosmetykow Mary Kay, ja po obierzie rozsiadlam sie na krzeselku, a babeczka cos tam mowila w koncu patrzac na mnie powiedziala "o a czy to jest to co myślę?"

Marzi55 zabawna historia, ja ostatnio jak sie objem tez wygladam jakbym w ciazy byla. Ostatnio mialysmy z kumpelami takie spotkanko z konsultantka kosmetykow Mary Kay, ja po obierzie rozsiadlam sie na krzeselku, a babeczka cos tam mowila w koncu patrzac na mnie powiedziala "o a czy to jest to co myślę?"

BUAHAAAAAA....:-D to jeszcze lepszy tekst!!!

A jesli chodzi o moją historię... to wyciągam z niej kilka wniosków:
1. wziąć się za odchudzanie
2. ćwiczyć brzuszki
3. przestać sobie wmawiać ciążę!!! bo zaraz będę w urojonej... jak już nie jestem:cool2::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry