reklama

zielona.wampirzyca
mamusieńka
Pati, pędź do lekarza, jak najszybciej...ja mam wizytę przed godz.13, jak wrócę na pewno dam znać..ale ja stawiam na hormony- kawa mi nie smakuje- a ja kawosz jestem...jest gorzka jak cholera, nie wypiłam, bo się nie dało...niech już będzie 13

zielona.wampirzyca
mamusieńka
PAto, nie chcę cie straszyć, ale może to pozamaciczna???Ja miałam pozamaciczną i te ból nie do wytrzymania, tylko mnie bolało ze strony jajowodu, bo tam była ciąża...a nie jest ci niedobrze??

PAto, nie chcę cie straszyć, ale może to pozamaciczna???Ja miałam pozamaciczną i te ból nie do wytrzymania, tylko mnie bolało ze strony jajowodu, bo tam była ciąża...a nie jest ci niedobrze??
jest mi niedobrze ale myslam ze z powodu ogolnego zlego samopoczucia"nie nadazam za obrazem".bo na mdlosci w ciazy to za wczesnie,chociaz kto wie bo ponoc w kazdej nastepnej ciazy objawy sa "szybciej".martwi mnie temp ciala 35,8 a w ciazy przeciez jest podwyzszona:-
wampirzyco u Ciebie obstawialabym fasolke na 99% jak kawa Ci nie smakuje-cos w tym jest.Ja wogole nie przepadam za kawa wiec u mnie to zaden sygnal ale u Ciebie kawoszu...trzymam kciuki i czekam na wiesci...buzka

zielona.wampirzyca
mamusieńka
ja aż taką optymistką nie jestem,,,fakt, piersi mam strasznie tkliwe, sutko bolą, powyskakiwały mi jakieś dziewne wypryski na twarzy i dekolcie,mam uczucie gorącą wewnątrz pochwy i podejrzaną "sacharę"..wczoraj przy podcieraniu znalazłam na papieże odrobinę śluzu, białęgo i ciągnącego się, ale tempka by się nie zgadzałą, dlatego obstawiam zaburzenia hormonalne...taka już jestem...

zielona.wampirzyca
mamusieńka
Pati, a przy pozamacicznej jest pojawiający się np. na godzine- dwie, silny ból, nie do wytrzymania wręcz, mdłości i często kobiety skarżą się przy tym na ból jednego ramienia i odpowiadającej mu nogi- ja miałam nogę..masakra, nie do wytrzymania, bo bólu nie można zlokalizować..

wisienka_83
mamuśka:)
Hej dziewczynki
 Ale się rozpisałyście przez ten weekend
Pati idź do lekarza. Lepiej dmuchać na zimne...
zielona trzymam kciuki. Daj znać jak już będziesz wiedziała cosie dzieje.
Miłego dnia wszystkim życzę

Pati idź do lekarza. Lepiej dmuchać na zimne...
zielona trzymam kciuki. Daj znać jak już będziesz wiedziała cosie dzieje.
Miłego dnia wszystkim życzę
reklama

wisienka_83
mamuśka:)
Dziewczyny co myślicie o moim wykresie? Jakiś dziwny jest. 

Podziel się:

chyba fakycznie nadchodzi zbiorowa owulka 
.