reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam ja wlasnie po pracy i obiadek sobie szykuje. Nie wiem czy pogoda sie zmienia, czy co ale dzis strasznie boli mnie glowa no i dostaje takich wypiekow, masakra
wisienka, emilchen jeszcze nie wszystko stracone dopoki nie ma @ to pilka jeszce w grze. wiem że to slabe pocieszenie, ale glowa do gory
Co do testow to bywa roznie, ja przy pierwszej ciazy juz w 26 dc mialam dwie kreski na zwyklym bobo tescie, ale to generalnie zalezy od dlugosci cykli i od kazdej kobiety z osobna:tak:

reklama
Witam ja wlasnie po pracy i obiadek sobie szykuje. Nie wiem czy pogoda sie zmienia, czy co ale dzis strasznie boli mnie glowa no i dostaje takich wypiekow, masakra
wisienka, emilchen jeszcze nie wszystko stracone dopoki nie ma @ to pilka jeszce w grze. wiem że to slabe pocieszenie, ale glowa do gory
Co do testow to bywa roznie, ja przy pierwszej ciazy juz w 26 dc mialam dwie kreski na zwyklym bobo tescie, ale to generalnie zalezy od dlugosci cykli i od kazdej kobiety z osobna:tak:

Biedroneczka, a to ja nie wiedziałam ze ty masz już dzidzi..? czy cos pomyliłam...

:-D
A ja w tym miesiacu nie szaleje poszalalm 15 dc;-) wedlug FF za pozno:sorry: no i zobaczymy bedzie co ma byc;-)

a ja szalałam 10 dc, 12 dc, i 13 dc razy dwa, ale to i tak znając mojego farta źle wymierzone...:zawstydzona/y: a tempki nie sprawdzam, testów owu nie robie, więc pozostaje mi paciorek na kolanach i czekanie...:-)

Jagódka,

no dzisiaj to Mu nie popuszczę, ale nie wiem czy jak znowu jutro się do Niego przyśsię to nie poczuje sie jak maszyna... hihihi:tak::-D

Marzi kochana,mnie chodzi o to,że zauważyłam,że tutaj wszystkie mierzą temp i sprawdzają objawy owulacji,a przecież tak dokładnie nie wiemy kiedy pęknie jajeczko,więc należy starac się trochę dłużej niż tylko nam się wydaje...chodzi mi o to,ze u mnie np w pierwszej ciąży ja owulację miałam bardzo późno,bo test wyszedł dopiero w po 40 dc! a cykle normalnie miałam 28-30 dni,czyli owulacja się przesuneła...u każdej z nas tak może być...skoro myślałaś,że miałaś owulkę i wczoraj dałaś spokój to spróbuj dzisiaj..i jeszcze kilka razy później...próbowac trzeba,ale z luzem,dlatego ja napewno nie zdecyduje się na mierzenie tempki i obserwacje inne,bo poprostu to zmusza do myslenia i analizowania....:-D:tak:;-)

:-D

a ja szalałam 10 dc, 12 dc, i 13 dc razy dwa, ale to i tak znając mojego farta źle wymierzone...:zawstydzona/y: a tempki nie sprawdzam, testów owu nie robie, więc pozostaje mi paciorek na kolanach i czekanie...:-)

Marzi to i tak podwojnie wieksze szanse ze cos sie udalo u mnie 7dc i 15 dc:sorry: biore na luz jak nie wyjdzie w tym miesiacu to w przyszlym codziennie po dwa razy:-D:-D:-D

Biedroneczka, a to ja nie wiedziałam ze ty masz już dzidzi..? czy cos pomyliłam...
Marzi mialam mieć niestety w 10 tyg ciazy poronilam:-:)-(, wtedy bylo strasznie, bylam na granicy zalamania, ale teraz z perspektywy czasu widze ze tak mialo byc bo moje zycie potoczylo się inaczej

A ja w tym miesiacu nie szaleje poszalalm 15 dc;-) wedlug FF za pozno:sorry: no i zobaczymy bedzie co ma byc;-)
A moze wcale nie za pozno FF czasami sie myli, mi w tamtym miesiacu wyznaczyl owu 17 dc a w rzeczywistosci mialam 18 (potwierdzone na monitoringu)

reklama

Witaj biedroneczka!!!Miło cię czytać... :tak:;-);-):-D:-D

Ja leże w łóżku chora,ale mam zamiar dzisiaj poszaleć z moim m...biorę hormony a one sprawiaja,że jestem niewyzyta:-D:-D:-D:-D:szok:

Do góry