reklama
wisienka_83
mamuśka:)
Sama w domku jestem
Mąż na jakaś impreze poszedł...Miałam z nim isć ale nie czuje się na siłach ani fizycznie ani psychicznie...Mam nadzieję, ze szybko wróci... Jakoś tak mi smutno...Nawet na gg nikogo nie ma żebym mogła sobie pogadać...Dolina....
No to zeby było fajniej to sobie słucham głośno dolinującej muzyki
No to zeby było fajniej to sobie słucham głośno dolinującej muzyki
Ja powinnam dostać @ w poniedziałek. Zobaczymy czy @ się pojawi czy też nie. Ostatnio mi się okres przez 2 cykle trochę rozregulował. Nigdy nie miałam 25dc a tu proszę, dwa pod rząd takie były a kolejny miał 29dni.
wisienka_83
ja 4 poprzednie cykle miałam 28 dniowe wiec myśle, ze ten tez taki będzie.
Muszę sobie popłakać. na szczęście zjawiła się mój dobry kumpel wiec moge się pożalić... jak dobrze mieć przyjaciół
Muszę sobie popłakać. na szczęście zjawiła się mój dobry kumpel wiec moge się pożalić... jak dobrze mieć przyjaciół
wisienko ja się też czuję przeziębiona. Nie tak mocno jak Ty, ale od wczoraj kicham i mam trochę kataru. No i wczoraj wieczorem czułam takie gorąco na twarzy że myślałam, że spłonę! Ale gorączki nie miałam... co Ty kochana piszesz nad swoim suwaczkiem, jeszcze cykl nie jest stracony!!!
ja 4 poprzednie cykle miałam 28 dniowe wiec myśle, ze ten tez taki będzie.
Muszę sobie popłakać. na szczęście zjawiła się mój dobry kumpel wiec moge się pożalić... jak dobrze mieć przyjaciół![]()
ja odkąd pamiętam zawsze miałam te 28dc (najwyzej jeden dzien w ta lub w ta był), a dwa osttanie cykle jakieś makabrycznie krótkie jak dla mnie. Osttani już się w miarę wyregulował. Zobaczymy co będzie w tym cyklu.
Ciąży raczej nie wróżę, bo od półtora tygodnia jestem chora i mało sie przytulaliśmy, a poza tym biorę leki, więc one też mogą niezbyt pozzytywnie wpływać na ewentualne poczęcie
wisienka_83
Taki dół mnie dopadł...Przepraszam kochana.... Czarnowidztwo
Pech mnie prześladuje...Najpierw ten wypadek, poźniej przeziębienie i jeszcze ten dzisiejszy test...Za dużo jak dla mnie...
Pech mnie prześladuje...Najpierw ten wypadek, poźniej przeziębienie i jeszcze ten dzisiejszy test...Za dużo jak dla mnie...
reklama
nanusia dobrze mówiwisienka, nie dołuj się, przecież jeszcze nie dostałaś @, więc dzisiejszy test o niczym jeszcze nie świadczy. Wyluzuj bo takie stany nie zbyt dobrze wpływaja na fasolkę. No już głowa do góry!
jeszcze nie mamy @, więc na razie musimy żyć nadzieją ;-) ja gdzieś w środku wierzę, że ten cykl jest jakiś inny - tylko nie wiem, czy mam ufać swoim przeczuciom. A kiedy robisz wisienko kolejny test? Bo ja jeśli @ nie przyjdzie to w czwartek lub piątek. Jutro sobie daruję... Znowu mam to dziwne uczucie gorąca na twarzy i w ogóle jakoś ogolnie mi zimno, chyba mnie choroba dopadła

Podziel się: