reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

milusia83 moze masz racje... nie nakrecam sie ale mam pewne powody (zdrowotne) dla ktorych wolalabym wiedziec odrazu. a ja mialam miec @ 29.11 wiec to tak jak ty. a tak w ogole to GRATULUJE...

reklama
Myszka, a czy masz takie inne objawy jak przed @? Powiem Ci, że ja zrobiłam testy tylko dlatego, bo zamiast w dniu przyjścia @ odczuwać napięcie, stres, nerwy to czułam się bardzo senna, rozbita, nic mnie nie interesowało.
milusia no tak jak zawsze przed @ jestem wkurzona, rycze z byle powodu i mam mega biust, nic wiecej. z innych to nic oprocz lekkiego bolu glowy od jakiegos czasu i boli mnie dol brzucha tak jak w pierwszym dniu @ to wszystko.

Myszko spokojnie, póki @ nie przyszła, zawsze są szanse, jeżeli nie możesz wytrzymać to idź na badanie beta hcg z krwi, od razu będziesz wiedziała co i jak. Cena od 20 - 30 zł w zależności od laboratorium.
Buziaki i trzymam kciuki, żeby było pozytywnie

Myszko spokojnie, póki @ nie przyszła, zawsze są szanse, jeżeli nie możesz wytrzymać to idź na badanie beta hcg z krwi, od razu będziesz wiedziała co i jak. Cena od 20 - 30 zł w zależności od laboratorium.
Buziaki i trzymam kciuki, żeby było pozytywnie
milusia dzieki... bedzie ok... jakkolwiek by nie bylo

Biedroneczko - GRATULUJĘ :-) Kolejna zafasolkowana kobietka u nas :-):-):-) Tyle radości... :-):-):-)
To kto kolejny??

myszka1987 - może ty! :-) trzymam kciki, bo póki @ nie ma to jest szansa :-):tak::tak::tak:

LauraOna - kobietko nie dołuj się :-) wierzę się się w końcu uda!! :-) trzeba tylko odczekać swoje... :tak: proponuje relaks nie przy wiinku tylko w łazience przy SPA :-)

milusia83 - tak jak już ci odpisali temp mierzone pod pachą nie jest wiarygodne i będzie się różnić! ;-) a u ciebie jest OK! Nie szukaj problemów tylko się relaksuj :tak:

sigmag1 - witaj na forum :-)

maćku - super, że już "po" :tak: co by ci tam nie wyszło: "jesteśmy z tobą" :tak: łepek do góry i walczymy!! :-)

A u mnie :sorry: trochę mi przeszło po wczorajszej wizycie u gin. A raczej mam mechanizm wyporu! :tak: Myślę sobie, że w następnym cyklu owulka będzie i się uda, bo przecież Bozia da w końcu fasoleczkę :tak: Temp w dół, ale cóż zrobić...

ZAFASOLKOWANE:

Agapas -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa - 1 cykl
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
eijf- 7cykl
milusia83 -
biedroneczka1980- 8 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 11 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
jagódka1231- 4 cykl (test 5.12.)
toska32- URLOPIK
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 2 cykl (test 25.12.)
katia_793 - 9 cykl
Anulin- 2 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 4 cykl (test 21.12.)
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 2 cykl
&Ewcia - 8 cykl (test 26.12.)
iwcia81- - 1 cykl
agutkaZG - 3 cykl (test 18.12.)
nanusia - około 18 cykl
chiara1 -
Maxymka -
Scully - 2 cykl
olcia23 - 1 cykl
elleth - 3cykl
LauraOna -
olcia23 - (test 5.12.)
Cameo - (test 8.12.)
chiara1 - (test 9.12.)
Pajka - (test 10.12.)
martulka - (test 17.12.)
Kiciaq85 -
simag1 -
MALUTKA1023 - (test 6.12.)

O kobietkach zapomnianych "przepraszam" i dajcie znać to dopiszę!
Lista jest stara więc jak cykl się nie zgadza to piszcie lub jak brak cyklu to też piszcie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry