Svensonka
Fanka BB :)
tzn wlasnie zastanawiajam sie bo tak na prawde mamy zamiar sie starac od nowego roku kiedy zdejme druga spirale i nie mam pojecia ile to bedzie trwalo ale mysle ze po waszych postach dlugo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki za wsparcie bo juz od roku mysle i mysle o 2 fasolce ale nie mam z kim pogadac i przekonac sie jak by to bylo
Najgorsze jest to ze moj kochany maz nie lubi nic planowac mowi co ma byc to bedzie a ja jestem strasznym nerwusem i lubie miec wszystko poukladane kupilam nawet ksiazke jak zaplanowac plec dzidziusia moim marzeniem miec coreczka bo chlopca juz mam. Boje sie ze w styczniu jak sciagne spirale to beda powiklania i kto wie nawet poronienia boze umre z myslicyWłaśnie ten mętlik jest najgorszy - po @ człowiek jest załamany, a gdy przychodzi do kolejnej owulki to budzi się nadzieja i nie opuszcza aż do następnej @ - i tak w kółeczko....
svensonka nie sugeruj się tak do końca naszym,i przeżyciami.. znam mnóstwo dziewczyn, które tylko powiedziały, że się przestaja zabezpieczać i PACH ciąża od ręki...
Ja w tamtym cyklu przyznam nie dbałam o regularne staranka, ale w tym pracowaliśmy cięzko razem z A. więc i nadzieja jest większa.. no nic. teścik za 8 dni...
Wiem byle bylo zdrowe ale tak bardzo boje sie samotnosci ze mnie to przeraza z oskarkiem wytrzymalam tyko 5 miesiecy bedac w domu sciaglam kuzynke do mnie do szwecji i choc na kilka godfzin jezdzilam do szkoly bo swirowalam.Nie mam kolezanek no moze 3 ale nie maja nigdy czasu nie chce wpasc w depreche chce byc wesola mamasvensonka ja tez myslałam, pytałam i nic sie nie dowiedziałam. Co ma byc to bedzie. u kazdego jest inaczej ja sie boje ciazy ze wzgl. na cukrzyce ciazową. Do tego urodzilam w30tc i boje sie znowu kopmlikacji!!!!!