reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

svensonka możemy sobie podac łapki jak chodzi o mężow - mój też luz, blues i orzeszki... a ja fiksuje

kerna i tak trzymaj! ja mam malutki domek, mało miejsca dla naszej trójeczki, do tego studiuję ciągle z zaległościami, ale nie zwracam na to uwagi - tak samo: chcę i koniec! poza tym też mam lekki stresik, bo moja mama poroniła w 6 mcu ciążę bliźniaczą.... a ja w pierszej też miałam skurcze w 6 mcu ale mój gin opanował sytuację i mały urodził sie w 38tc.. także nie powiem - lekkiego stresa mam, ale nic to MA BYĆ DZIDZIA :-)

reklama
nie bój sie, głowa do góry i myśl pozytywnie:tak::tak::tak:Ja tez pragne córeczke a ztym zaplanowaniem wszystkiego tez tak mam:-D:-D:-D Musze wiedziec wszystko co gdzie i kiedy...ale tak sie nie da niestety
no wlasnie ciagle pytam mezula zeby pogadac a on mi na to jak bedzie czas to pogadamy najlepiej jakbysmy zafasolkowali w wakacje to w przyszlym roku bede miala wyspokie maciezynskie ze szweckiego urzedu no i najwazniejsze wieksze mieszkanko
a ja kombinatorna jak zwykle mysle aby zaczac juz w styczniu bo po 6 latach ze sirala kto wie ile to bedzie trwalo

svensonka możemy sobie podac łapki jak chodzi o mężow - mój też luz, blues i orzeszki... a ja fiksuje

kerna i tak trzymaj! ja mam malutki domek, mało miejsca dla naszej trójeczki, do tego studiuję ciągle z zaległościami, ale nie zwracam na to uwagi - tak samo: chcę i koniec! poza tym też mam lekki stresik, bo moja mama poroniła w 6 mcu ciążę bliźniaczą.... a ja w pierszej też miałam skurcze w 6 mcu ale mój gin opanował sytuację i mały urodził sie w 38tc.. także nie powiem - lekkiego stresa mam, ale nic to MA BYĆ DZIDZIA :-)
mi sie wogole wydaje ze im obojetne ale ze my chcemy to czasami udaja ze sluchaja o tym wszystkim choc ja narazie nie mam zielonego pojecia o niczym czytam tu o mierzeniach temp a ja nie mam pojecia na czym to wszystko polega kiedy mierzyc co i jak normalnie jestem bladziutka jak dziewica orleanska he he

mój A. wiem że też bardzo chce drugą dzidzię... no ale jego spokój mnie rozbraja, chociaż pewnie to wynika z tego, że ma więcej pracy i nie ma czasu myśleć o wszystkim... ja między kolejnym praniem, garami i prasowaniem, między pieluchami i histeriami małego marzę sobie o drugim takim bobasku ;-)

witam i ja. dołączam do Waszego zacnego grona:-) Ja po pierwszej nieudanej próbie. A taką miałam nadzieję, że będą cudowne święta! Życzę powodzenia testującym:tak:

Nie przejmoj sie teraz moja tez pierwsza...

Skąd ja to znam. :sorry:

Dziewczyny oni chyba wszyscy tacy- moj tez bardzo chce ale po co ciagle o tym myslec i gadac?:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marulko, po pierwszej wizycie u lekarz miałam brać witaminki, kwas foliowy i spokojnie się starać. Dał mi również duphaston. Po 3 nieuda nieudanych próbach miałam zacząć go przyjmować-w drugiej połowie cyklu przez 10dni. Kolejną wizytę mama w styczniu.
Niestety nie mogłam tak bezczynnie czekać i zaczęłam badania-tak sama dla siebie. Zrobiłama w 2dc FSH LH i Estradiol. Na kolejne idę już w piątek-progesteron i prolaktyna.
Na styczniową wizytę będę już przygotowana. Będzie można przejść do innego etapu badań-lub może do monitoringu.

Gdzie ci mezczyzni he he pamietacie to cudowni tacy nic tylko praca i praca zglupieje normalnie
za godzinke ide odebrac oskarka z przedszkola zrobilam juz zupe jak przyzwoita matka polka pojade do kumpeli ktora ma 3 miesiecznego synka i bede marzyla jak zawszeeeeee

reklama
Do góry