Olkale,to moje marzenie
tylko szkoda że zostanę jutro odarta ze złudzeń...i tak dopiero za tydzień kolejne dni płodne...A co do mego cyklu,opiszę go:
Mam 28-dniowe cykle.Okres trwa zwykle/nie tak jak ostatnio dziwnie/ 6 dni-4 krwawienie plus 2 dni plamienie aż do czystej wkładki.Tuż po okresie nie mam śluzu na wkładce,ok 10 dc pojawia się go nieco,rzadki,ale widac że produkcja się zaczyna.Mniej więcej 12 dc śluz zaczyna się zmieniać,robi się przejrzysty,lekko ciągnie,i przez kolejne 3 dni rozciąga się do maksimum,ostatniego dnia takiego białkowego śluzu jest owulacja.Czasem pojawia się ból jajnika,takie ćmienie,ale odczuwalne.W tym cyklu owu była chyba 14 dc,czyli 15 stycznia.Potem sluz zniknął,zmienił się na białawy,lepki.Dokładnie 20 dc miałam ból brzucha,jajnik bolał cały dzień,wieczorem też.I minęło.a parę dni póżniej piekły mnie sutki niemiłosiernie...ale też minęło.ale że jakoś 4 dni przed spodziewaną @ mierzyłam rano temp,miałam zwykle 36.6,i dzień przed spadła do 36.4...no to już wiedziałam że lipa....no i nast dnia przyszła@,takie plamienie bardziej,brązowo-czerwone...teraz gdy oglądam swoje piersi to są żyłki,sutki raz się kurczą,raz są pełne jak talerze....ale one akurat nie są wiarygodne,reagują kiedy i jak chcą.
To co opisujesz, to moze byc wczesna ciaza...z mojego doswiadczenia. to wiem, ze moje ciało oszukuje...przepraszam, ze to pisze, ale juz tyle razy sie rozczarowałom, ze przestaje wyszukiwac u siebie objawów...

...no to już wiedziałam że lipa....no i nast dnia przyszła@,takie plamienie bardziej,brązowo-czerwone...teraz gdy oglądam swoje piersi to są żyłki,sutki raz się kurczą,raz są pełne jak talerze....ale one akurat nie są wiarygodne,reagują kiedy i jak chcą.
baaardzo prosze odpowiedzcie a tak jak pisalam rano dzis byly przytulanki wiec jak jest owu to szansa jest i czy teraz mam czesciej sie rzytulac????

. Mam 30 lat i od prawie 6 miesiecy staram sie z mezem o dzidziusia, jak na razie bez rezultatu, ale mam nadzieje, ze wkrotce uda nam sie. To bedzie nasze pierwsze dziecko, wiec dla mnie kompletnie nowy rozdzial w zyciu