Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wow Pajka ale masz groszka małego, cudowny!

Ja zrobiłam test po tych 3 dniach niby@,czyli 4 dnia cyklu,albo,przedłużając stary cykl-w 31 dniu cyklu.Na test spojrzałam tylko do momentu jak pojawiła się kreska,i wyrzuciłam,bo uznałam że chyba to już.nie przyjrzałam się testowi,robiłam go nawet w przyciemnionym miejscu,bo za drzwiami wc...ale jestem spokojna,bo jutro gin mi zajrzy do środka.zresztą nawet nie licze na cuda,bo raczej na to nie zasłużyłam
![]()
Witam wszystkie Staraczki o boabska..
Z męzem staramy się o maleństwo od 3 miesiecy i nicmyslałam, że nastąpi to szybko i bez wiekszych problemow...Za każdym razem przychodził @.. ehhh!
Teraz jest iskierka nadziei.. nie wiem czy nie "napalam" sie za wczesnie i wyszukuje na siłe jakichs objawów, ale w tym miesiacu odpuscilismy sobie intensywne starania o malucha..
Kochalismy sie w 6, 9 i 16 dc.. 13 dc zauwazyłam lekkie plamienie ( kilka kropelek krwi) , bóle jajnikow- takie kłucie.. lekkie bóle piersi i ogólne zmęczenie.. wszystko sie tak jakos nałożylo na siebie.. dzisiaj 19 dc. zrobiłam test, ale to chyba jeszcze za wczesnie.. wynik negatywnyzmierzyłam temp. i 37,4.. czy jest jakaś szansa? Nie chce zobaczyc @
![]()
. Mam 30 lat i od prawie 6 miesiecy staram sie z mezem o dzidziusia, jak na razie bez rezultatu, ale mam nadzieje, ze wkrotce uda nam sie. To bedzie nasze pierwsze dziecko, wiec dla mnie kompletnie nowy rozdzial w zyciu
. Pozdrawiam i zycze wszystkim szybkiego zafasolkowania.Nianusia czytała wczorajszą dyskusję o przeciwciałach. Nie przejmuj się, istnieją metody wspomagania rozrodu - pisałaś o iseminacji. To koszt ok 300 zł i w Bydgoszczy spokojnie to zrobią. Mam jedną znajomą, która starała się z mężem przez 8 lat o dziecko, puki nie trafiła do gina, który zrobił jej badania na przeciwciał. W ciagu miesiaca zaszła w ciąże, teraz ma 3 dzieciaków. Wydaje mi się, ze terapia sterydami niesie za duze ryzyko działań niepożanych, kuracja też kosztuje więc chyba lepiej wydać na zabieg inseminacji te pieniadze. O tym paluszyńskim ginie słyszałam pozytywne opinie (info z branży)
Batonik bardzo mi przykro, że @ przyszłą...zagladając tutaj myślałam, ze zobacze info o conajmniej 2 fasolkach...

...no to już wiedziałam że lipa....no i nast dnia przyszła@,takie plamienie bardziej,brązowo-czerwone...teraz gdy oglądam swoje piersi to są żyłki,sutki raz się kurczą,raz są pełne jak talerze....ale one akurat nie są wiarygodne,reagują kiedy i jak chcą.i mam pytanko do kobietek czy jak boli jajnik to juz zaczyna sie owu czy dopiero bedzie za iles tam godzin????bo mnie po poludniu zaczal bolec jajnik a teraz troszenke pobolewa brzuszek i niewiem czy to juz jesrt owu czy sie zblizabaaardzo prosze odpowiedzcie a tak jak pisalam rano dzis byly przytulanki wiec jak jest owu to szansa jest i czy teraz mam czesciej sie rzytulac????
tak sluz i tempka ale w tym cyklu moj sluz jakis pogmatwany jest i malo go:-( mam konto na 28 dni tam wszystko mam dokladnie ale dzisiaj jakos sluzu niezaobserwowalam moze przez te przytulasy o 5 ranoTaki ból moze byc przed owu, w trakcie, albo po owu. A prowadzisz inne obserwacje - śluz, tempka? testy owulacyjne?
a w srodku mam wodnisto a wczoraj mialam nieprzejzysty rozciagliwy