olkale
Fanka BB :)
u tego gin w gabinecie, o którym pisałam, Sztenc u siebie też robi...Olkale, a tę inseminację koleżanka to gdzie miała?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u tego gin w gabinecie, o którym pisałam, Sztenc u siebie też robi...Olkale, a tę inseminację koleżanka to gdzie miała?
A to test ciążowy? Bo jakoś nazwy nie kojarzęWow Pajka ale masz groszka małego, cudowny!
Myśa ty na wysoką prolaktynę bierzesz mastodynonpierwszy raz słyszę o takim leku na obniżenie, jest tu nas kilka które mają problem z prolaktyną i w sumie najczęciej bromergon, ja brałam dostinex.
.
Dziewczynki dla wszystkich testowaczek w najbliższym czasie donosze że te które mają gdzieś w pobliży apteke Superpharm to jest tam test Clearblue elektroniczny w promocji za 16 zł (normalnie kosztuje ponad 34 zł). Ten test wychodzi już 4 dni przed terminem miesiączki.
u tego gin w gabinecie, o którym pisałam, Sztenc u siebie też robi...bedzie dobrze zobaczysz...grunt to wiedzieć dlaczego macie problem z zajściem...znasz wroga
![]()
Wow Pajka ale masz groszka małego, cudowny!
Myśa ty na wysoką prolaktynę bierzesz mastodynonpierwszy raz słyszę o takim leku na obniżenie, jest tu nas kilka które mają problem z prolaktyną i w sumie najczęciej bromergon, ja brałam dostinex.
.
ja tak jak mówiłam nie mam bardzo dużej prolaktyny ale żeby troszke ostudzić emocje to sobie zażywam ten mastodynonik i jestem zadowolona z niegoDziewczyny często jest tak, ze w leku substancja czynna jest taka sama, jeden to oryginał a resza podróbki - generyki, ale nie wtym przypadku
Produkt DOSTINEX jest wskazany:
Mastodynon - to lek homeoopatyczny - one nie mają badań klinicznych, ich skuteczność jest wątpliwa
- w leczeniu zaburzeń związanych z nadmiernym wydzielaniem prolaktyny (hiperprolaktynemią), w tym zaburzeniach miesiączkowania (brak, skąpe lub nieregularne miesiączki), braku jajeczkowania, mlekotoku
- w leczeniu gruczolaka przysadki, idiopatycznej hiperprolaktynemii lub zespołu pustego siodła tureckiego, związanego z hiperprolaktynemią.
Wskazania: Zaburzenia cyklu miesiączkowego i/lub niepłodność związana z niewydolnością ciałka żółtego. Zespół napięcia przedmiesiączkowego (bolesność piersi, zaburzenia równowagi emocjonalnej, obrzęki, bóle głowy). Łagodne rozrosty tkanki łącznej piersi (mastopatia włóknistotorbielowata).
Na forach najczęściej słyszałam o zalecaniu bromergonu, genertki to Ergolaktyna i Parodel w podtaci dożylnej

no jeszcze nie wiem co z mezem, bo dopiero planuje isc w srode, ale ja nie chce czekac ze swoimi wynikami. Najwyzęj , jak mąż juz będzie miał swoje to podejdziemy do lekarza i wtedy zaczniemy na maksa działać i leczyć się. Wierzę jednak,że z meżem jest ok
no tak w hoomeopatii bardzo ważny jest czynnik psychogenny... nastawienie pacjentaja tak jak mówiłam nie mam bardzo dużej prolaktyny ale żeby troszke ostudzić emocje to sobie zażywam ten mastodynonik i jestem zadowolona z niego![]()
włśnie i ile kosztowało?Naniusia może opiszesz mi jak wyglądało to badanie na przeciwciała?
Naniusia może opiszesz mi jak wyglądało to badanie na przeciwciała?
włśnie i ile kosztowało?
Naniusia może opiszesz mi jak wyglądało to badanie na przeciwciała?
Super z synem wygrałam konkurs tańczenia na gazecieJak bal przebirańców się udał?

dobrze że jeszcze na barana go udźwignę:-) Ale się:-) cieszył nie macie pojęcia.Teraz wykończony śpi