reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej kobietki:*
grzaneczko gratuluje udanej wizyty. będę trzymac kciuki, żeby wszystko dalej było ok i fasoleczka rosła zdrowa w Twoim brzuszku:-)

czarni Ty tego KONOWAŁA zmień!!! pierwszy raz słyszę o takich cudach. i zeby usg nie zrobic!!! a skad wie czy jedna dzidzia czy dwie?? dziwne. trzymam &&& żeby udało Ci się szybko zapisac na inną wizytę

myniu życzę udanego i owocnego weekendu z ukochanym;*

trzymam kochane kciuki za testujące. oby lista się zaczerwieniła. wiecie co ja mam jakiegoś doła. chyba muszę odpuścic... ciągle myślę o jednym. śni mi się co noc test z dwoma kreskami!!! ja oszaleje!!!! nie mam już siły o tym myślec... nie chce o tym myślec... na dodatek dobija mnie mój wyglad!!! jem tak jak zawsze, a nawet mniej a wygladam jak.... płakac mi się chce... nie wiem czy to po tych tabletkach... eh... to czytanie forum, oglądanie brzuszków chyba więcej mnie nakręca... jestem zrezygnowana... będę do Was czasem wpadac... trzymajcie się kochane:* życzę wszystkim Wam powodzenia:*

reklama
hej,
a u mnie i dzidzi wszystko w porządku :) przez 3 miesiące nie gotowałam, nie jem mięsa tylko same owoce i warzywa, mam przez cały dzień mdłości.....blee ale dzisiaj już trochę lepiej :)

Czarni ja chodzę prywatnie do dr Hornunga bierze za wizytę 100zł z usg i fotką :) robi mi co miesiąc. na krew chodzę co dwa miesiące :)
wiec może wybierz sie do niego chociaż raz on jest przemiły. a potem pójdziesz już normalnie w 16 ty do swojego ( ale powiem ci że jakiś ten lekarz nie poważny jest) jak możesz to powiedz jak sie nazywa żebym ja kiedyś przypadkiem na niego nie trafiła.
Pozdrawiam

Sailor to szybciutko po recepte :Clotrimazolum tabletki dopochwowe i po sprawie. :) nie smutaj skarbie:*

]Anuszkowo
Andzia 19
Matyjasowa
Nenete
rozab
Crazy Girl
Wesoła kobietka
pati_pati
Groszek
Moni-ka
czarni
goko
Grzanka
Ineska7
Puszka
Aniulkas
Alg
Czarnooka
lipiec sierpien
Sihaya
lanjaa
Kropka
bliżej końca lipca- cały sierpień
Agaga82
ewitka 27
Agacynda
Pyscek
Bzibziok-
lipiec i sierpień i 2 połowa czerwca
Agus_86
Sailor_moon
Kinga85
Mynia
wstępnie lipiec, sierpień
Anke24
Zonqa
królewnazmarcepana
julka05091985
agacia84
agnieszka116
Margotka86
Mgiełka2008
Karola_2907- lipiec, sierpień

no ja mam sporo do lodzi ale się pisze:D chyba ze cos mi przeszkodzi :(

heja!

nio Sihaya, fajnie że jutro będziesz mieć pokaz, może kiedyś wpadniesz pomasować mojego bejbika :)

Sailor, skąd to paskudztwo?:/ do lekarza, szybciutko..mnie coś pęcherz zaczyna bolec..może to od częstego seksiku..

Do mnie jutro rodzice przyjeżdżają także będzie wesoło :)

mam pytanko, mam 15 dc, od 5 dni kochamy się codziennie, myślicie że jeśli owulka będzie teraz to nasionka z wczoraj wystarczą? Impreza się szykuje na mieście i nie wiem czy isc..hmm

Aguś przypuszczam,że po antybiotyku na przeziębienie...niby brałam lacibios femina ale teraz wyczytałam,że to oszustwo i daje pozytywne bakterie tylko w układzie pokarmowym. Pozytywną florę w intymnych miejscach uzupełnia lactovaginal bo się stosuje dowcipnie...a lacibios doustnie...ehhh

reklama
o kurcze, ja też biorę co jakiś czas lacibios...powiem Ci że mi pomogło na układ moczowo-płciowy a mam co jakiś problem z pęcherzem...

Do góry