reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myślę,że wystarczą Aguś...:tak:
Ja mam nadzieję,że owulka była... bo dzwoniłam do mego lekarza cos doustnego wypisał dla mnie i małża. Potem małż odbierze receptę i wykupi...pocieszył mnie,że nawet jak się udało to fasolce nie zaszkodzi...:tak:

reklama
Ok kochane moje od wczoraj tu mieszkam a tesciowa juz jebła focha totalnego bo.........
jego dziadkowie beda musieli jechac rowerkiem do kosciółka bo ja zabieram autko i łazi mi z fochem po chacie.... :{
szkoda ze nie umie sie powstrzymac...

Sailor no masz ci los... To moze byc tez od plynu do higieny intymnej. Ja tak kiedys mialam bo nie oasowalo mi jego ph i ciagle sie do mnie jakies infekcje czepialy

Agus 86 moja obecna gin powiedziala ze najlepsze efekty sa jak przytulanie jest co 2 dni. Bo jak codziennie to organizm jest przesilony i sperma nie jest tak dobrej jakosci. Sugerowala zeby celowac tak ze 3 razy przed ow, w dzien ow i ze 2 dni po.

Czy ktoras z was uzywa jakus zeli wspomagajacych plemniki? Ostatnio docztalam sie na jakims forum ze jest cos takiego ja proseed i ze podobno dziala ale nie wiem czy wierzyc temu...

nio każdy ma swoje problemy...mi się raz to zdarzyło..okropność...
dobrze że w razie co to nic dzidziolkowi nie zaszkodzi

ALG, my w tym miesiącu obraliśmy opcję codzienną, 1 cykl było co 2 dni i nie wyszło, potem cykl bez owulacji, może teraz zaskoczy..
ja mam dość dużo śluzu i nie myślałam o wspomagaczach...ale słyszałam o czymś takim.

Kurcze masz teściową jak ja dobrze,że widuję ich tylko kilka razy w roku :-)
Teraz wiem czemu miałam tak mało śluzu płodnego...no cóż jakoś muszę to znieść. Swoją drogą dalej boli mnie jajniczek delikatnie. Miałam podobnie w poprzednim zajściu i mam zamiar sie ponakręcać. odrobinę radości mi się należy :-D

My też w tym miesiącu opcja codzienna.

reklama
Do góry