reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
W sumie może i masz rację :-) jak już się ugadacie kochane zobaczę jak to wypadnie czasowo 
Widzę,że tempka Ci troszkę skoczyła :-)

Widzę,że tempka Ci troszkę skoczyła :-)
ALG
Fanka BB :)
Dziewczyny jednak w tym miesiacu nic z tego
pojawiła sie @
aż mi się płakać chce ...

Ano skoczyła, czas najwyższy jeżeli faktycznie owulacja już była. Ale dalej mnie coś podbrzusze pobolewa, jak przed @.
U Ciebie też ciutek się powoli podnosi. Ale śmiesznie nam się teraz zrównało
My też w tym cyklu postanowiliśmy codziennie, zobaczymy co z tego będzie.
U Ciebie też ciutek się powoli podnosi. Ale śmiesznie nam się teraz zrównało
Sailor_Moon
Bzibzzioczku i mnie brzuszek boli raz z lewej raz na srodku promieniuje. Mi w poprzednich cyklach tez słabo rosło dopiero ok 18 dc wysoko tempka
czekam aż skoczy żeby zacząć brac ten duphaston.
W ogóle coś szybko ta owulka wypadła o ile była...

W ogóle coś szybko ta owulka wypadła o ile była...
ALG cierpliwości bo jak mi się dobrze wydaje, to u Ciebie chyba dopiero początek starań. Więc nie załąmuj się tylko uszy do góry i zaczynamy nowy cykl.
Ja właśnie nalałam sobie winka i cieszę się piątkowym wieczorem....ech...takie lubię najbardziej. U mnie w pracy się mówi piątek, piąteczek, piątunio i wszyscy wiedzą, że weekend zaczynamy:
Ja właśnie nalałam sobie winka i cieszę się piątkowym wieczorem....ech...takie lubię najbardziej. U mnie w pracy się mówi piątek, piąteczek, piątunio i wszyscy wiedzą, że weekend zaczynamy:
Sailor_Moon
A u mnie jak się mówi piatek to wiadomo,że jutro masakra i sajgon w pracy 
Winka tez bym się napiła...
ale skoro nie ma to popijam moją ulubioną earl grey cytrynową

Winka tez bym się napiła...

u nas się nie zdarza, żeby nie było wina
Postanowiliśmy, że kiedyś będziemy mieć piwnicę z winami i sobie je kolekcjonujemy z różnych wyjazdów, na ślub zamiast kwiatów chcieliśmy(chociaż my mieliśmy małe wesele więc i mało wina z tego było) i tym o to sposobem mamy w domu koło 80 butelek.
Postanowiliśmy, że kiedyś będziemy mieć piwnicę z winami i sobie je kolekcjonujemy z różnych wyjazdów, na ślub zamiast kwiatów chcieliśmy(chociaż my mieliśmy małe wesele więc i mało wina z tego było) i tym o to sposobem mamy w domu koło 80 butelek.
reklama
Sailor_Moon
Fajnie takie hobby
ALG nie prz4ejmuj się zaczynasxz nowy cykl a to nowe szanse życzę żeby ten był ostatnim

ALG nie prz4ejmuj się zaczynasxz nowy cykl a to nowe szanse życzę żeby ten był ostatnim