reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

wiesz no aż tak źle to nie jest :) chyba
a z tym odchudzaniem to nie tak na maksa tylko tak ograniczę sobie tylko wielkość moich posiłków :-) i nie będę jadła po 18
może jakiś delikatny sport

kurcze ciekawe co z Ineska mam tylko nadzieje że pojechała do tego szpitala

Ostatnia edycja:
reklama
Jedz częściej ale w mniejszych dawkach:)
a to ze o 18 ostatni posiłek to super sprawa ja tak właśnie jem i przynajmniej mogę spokojnie zasnąć:)
też się martwię o Ineskę. te plamienia to zazwyczaj zła oznaka tym bardziej ,że u niej to od kilku dni bodajże od 4.
a u mnie dalej ni ma okresu. hmm dziwne. jak dzisiaj nie przyjdzie to juz 2 dzień po terminie.
coś czuję że jutro zrobię test i zobaczę jedną kreseczkę.

Hej pojechalam rano i wzieli mnie do szpitala.gin tylko na sanolocie stwierdzil ze jest ciaza ale co sie dzieje nic nie wie.krew wzieli i dali nospe i luteine ktora polknelam bo nie wiedzialam ze to pod jezyk. Chyba 3 dni trzeba tu byc.ryczalam jak bobr kilka godzin.nie wiem co sie dzieje z fasolka,czy zyje. Nie wiedzialam ze te plamienia to cos zlego :( nie maialam pojecia ze moze byc poronienie.dopiero jak grzebalam w internecie to znalazlam :( Rycze i sie martwie :(

Krew Ci pobrali, bo na usg nic nie wyjdzie pewnie, po padaniu palpacyjnym musiał stwierdzić, że macica nie jest jeszcze na tyle rozpulchniona. Zrobią Ci beta hcg bo tylko to na tym etapie pozwoli im okreslić czy zarodek żyje i jak się rozwija, a zostawią Cię 3 dni bo druga beta po 48 h musi być zrobiona-jesli prawidlowo przyrasta, to jest ok, na tej podstawie sprawdzą cz dziecko się rozwija.

Jedz częściej ale w mniejszych dawkach:)
a to ze o 18 ostatni posiłek to super sprawa ja tak właśnie jem i przynajmniej mogę spokojnie zasnąć:)
też się martwię o Ineskę. te plamienia to zazwyczaj zła oznaka tym bardziej ,że u niej to od kilku dni bodajże od 4.
a u mnie dalej ni ma okresu. hmm dziwne. jak dzisiaj nie przyjdzie to juz 2 dzień po terminie.
coś czuję że jutro zrobię test i zobaczę jedną kreseczkę.

trzymam kciuki kochana żeby jednak były II
ja jutro ide po wynik tsh mam nadzieje ze będzie ok

ale swoja droga usg tak czy siak powinni zrobić żeby zobaczyć czy z macica ok i czy np jakis krwiaków nie ma, bo przeciez z krwi to nie wyjdzie... ale jak ja dostałam się do szpitala to tez mi nie chieli usg zrobic, dopiero za 2 dni prywatnie, to sa sk..... niestety

Agnieszko to ja trzymam kciuki by TSH bylo w normie.
a prawidłowy wynik TSH to : ( 0,34- 3,5). ehh kiedyś musiałam się nauczyć tych wyników na pamięć a teraz pacjenci do mnie przychodzą z wynikami i muszę im tłumaczyć co i jak:)
Ineska mam nadzieję że będzie wszystko ok.
Kurdę głowa mnie rozbolała.

reklama
Bzibzioczku takie małe spadki są w normie i o niczym złym nie świadczą puki są powyżej linii. U mnie tempka w górę tak,że troszkę mi lżej na serduchu :tak:. Wyczytałam w necie o takich nietypowych wykresach. Nazywają się rosnące i włąsne tak powoli tempka się pnie.

Inesko kochana nie deneruj się mocno trzymamy kciuki żeby z fasolka było ok. Są kobietki które plamią całą ciążę i rodzą piękne zdrowe dzieciaczki. :tak:

Do góry