agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
ja jak trafiłam do szpitala to najpierw samolot potem USG i to wszystko działo się bardzo szybko, mimo tego że nie miałam bóli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Bzibzioczku takie małe spadki są w normie i o niczym złym nie świadczą puki są powyżej linii. U mnie tempka w górę tak,że troszkę mi lżej na serduchu. Wyczytałam w necie o takich nietypowych wykresach. Nazywają się rosnące i włąsne tak powoli tempka się pnie.
Inesko kochana nie deneruj się mocno trzymamy kciuki żeby z fasolka było ok. Są kobietki które plamią całą ciążę i rodzą piękne zdrowe dzieciaczki.![]()
:-) grunt że wyższa a mnie dzisiaj boli brzuszek tak ćmi i napięty od środka...
Ja trafiłam do szpitala ok 18-19 i tylko było ogladanie na samolocie.
Faszerowali duphastonem do rana potem badanie krwi moczu itd. Wieczorem wynik beta 33. Wiedziałąm,że to już koniec bo za niska. Na drugi dzien rano usg brak pęcherzyka....endo 4mm wypis i ulga że nie musiałam abyc czyszczona.
wiecie co dziewczyny u mnie taka pogoda nic tylko spać
chciałam się was pytać czy macie czasami takie uczucie "guli w gardle"?
ja chyba w nerwice jakąś wpadłam tzn nie odczuwam jej tylko tak podświadomie
bo po stracie często boli mnie głowa taki lekki ból i właśnie czasami ta gula w gardle przed stratą czegoś takiego nie miałam, przeważnie mnie to dopada jak męża nie ma w domu
Tak Sihaya wczoraj ładnie w górę dzisiaj w dół, taki to mam rozbrykany cykl w tym miesiącu i temperaturę mocno nie zdecydowaną
Ineska koniecznie musi Cię ktoś zbadać!!
No i klops :-( przyszla @ chyba sie poplaczęa juz myslalam ze te 2 dni cos znaczą :-(
Hej pojechalam rano i wzieli mnie do szpitala.gin tylko na sanolocie stwierdzil ze jest ciaza ale co sie dzieje nic nie wie.krew wzieli i dali nospe i luteine ktora polknelam bo nie wiedzialam ze to pod jezyk. Chyba 3 dni trzeba tu byc.ryczalam jak bobr kilka godzin.nie wiem co sie dzieje z fasolka,czy zyje. Nie wiedzialam ze te plamienia to cos zlegonie maialam pojecia ze moze byc poronienie.dopiero jak grzebalam w internecie to znalazlam
Rycze i sie martwie
![]()
Karola i co jak miałaś takie TSh to musisz brać jakieś leki
wiecie co ja chyba od jutra zaczynam sie odchudzać chyba zacznę MZ bo już patrzeć na siebie nie mogę