reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny mam takie pytanie do Was. Strasznie boli mnie brzuch przy siusianiu... Juz nie mowiac o tym drugim, bo sie zalatwic nie moge. Mam takie uczucie jakbym miala wzdecie i powstrzymywala gazy. Ale nie mam wzdecia... Sory ze o tym pisze ale nie wiem do kogo oprocz Was lub lekarza sie zglosic... Wie ktoras moze co to moze byc?

reklama
Nie wiem ... nie mam takich problemów dzięki Bogu... może faktycznie spróbuje sobie zrobić miętę lub ten espumisan... Ja dużo pi9ję kefirów , maślanek i wszystko idzie jak z płatka :)

Hehe, tzn ja z tym drugim też raczej nie miewam problemów, ale często mam jakieś zapalenia pęcherza i wtedy boli przy siusianiu, ale jeden dzień brania furaginy lub w słabszych wypadkach uroseptu i jest lepiej.

To nie chodzi o to ze mnke boli pecherz. Tylko mam ucisk tak jakby w okolicach macicy... Ze boli mnie jak sie "spinam"... Nie wiem juz jak to okreslic.

Ja mam czasem takie bóle jak mam @... jakby właśnie tak w środku... ale samo mija... więc jakoś nie bardzo się tym przejmowałam... ale może warto się wybrać do gin bo raczej nie powinno tak być kochana :)

Agacyndko a może masz owulację i od jajników promieniuje? Czytałam taki opis bólu owu na necie. dziewczyna pisała,że takie spięte miała wszystko w srodku,że bała się że przy wiekszej potrzebie narzady rodne jej wypadną...inna znowu podobnie opisywała ból implantacyjny...:tak: bo zwykłe zatwardzenie to nie jest?

reklama
Do góry