reklama
karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
Przeklejam pytanie :
Kochane jak to jest z tym badaniem męża... trzeba się umawiać??? Czy jak... bo chcę by teraz zrobił w tym tygodniu badania akurat mamy przerwę w "nacieraniu się miłością" wymaganą przy badaniu
Kochane jak to jest z tym badaniem męża... trzeba się umawiać??? Czy jak... bo chcę by teraz zrobił w tym tygodniu badania akurat mamy przerwę w "nacieraniu się miłością" wymaganą przy badaniu
K
krolewnazmarcepana
Gość
Sluz nie wiem rano mokro ale sie przytilalismy wczoraj i dzis potem mialam kremowy potem bialko.. nie wiem co jest ogolnie szyjka twarda a w srodku miekko ;/
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Królewno szybko coś...u mnie dzisiaj 18 dc i ciągle te testy inaczej pokazują jednego dnia + innego - powoli zaczynam myśleć że to nie dla mnie...

karola_2907
Królewno - kurcze blade nie wiem co ci powiedzieć 

K
krolewnazmarcepana
Gość
omg nie wiem w srode do lekarza idde a moze to ciaza .. i bylo plamirnie a ni e okres... nie wiem co zrobiv
karola_2907
Idź idź może faktycznie to ciąża
Może test zrób ???
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Bez usg ciężko powiedziec czy jest pęcherzyk dojżały do owulacji...może zrób test kochana 

reklama
ALG
Fanka BB :)
Inezka trzymaj sie bedzie dobrze zobaczysz !
Krolewna jest to bardzo mozliwe, podobno jakies 15% kobiet w ciazy ma krwawienia ktore udaja okres. Moja bliska koleznka tak miala i dopiero w 6 tygodniu zorientowala sie ze jest w @... chociaz ty na tym wykresie taka temperatura masz dziwną...
Krolewna jest to bardzo mozliwe, podobno jakies 15% kobiet w ciazy ma krwawienia ktore udaja okres. Moja bliska koleznka tak miala i dopiero w 6 tygodniu zorientowala sie ze jest w @... chociaz ty na tym wykresie taka temperatura masz dziwną...