reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
jestem juz po echo serca jest bardzo zle:(:(:(:(:(:(:):)( musze jak naszybciej wybrac sie do najlepszego kardiologa i wdrozyc leczenie gdyz zastawka dlugo nie pociagnie...... porazka :szok::szok::szok:

Czarnooka no co Ty mowisz??? To moze dopoki nie wyleczysz to lepiej w ciaze nie zachodzic zeby Ci nie zaszkodzila, coo?? Ale mnie zmartwilas.

agacynda tego sie nie wyleczy ja juz z tym musze zyc do konca:(:( ale nie spodziewalam sie ze moje serce jest w tak zlym stanie... załamałam się totalnie...

hej ja tak na szybko dzis
czarnooka trzymam kciuki za to zeby z sercem bylo lepiej!!!

chcialam wam powiedziec ze lekarz przepisal clo, mam przyjsc na monitoring i dzislac aby kolejny cykl byl ostatnim ;) teraz biore luteine na wszelki wypasek zeby @ byla w terminie ;p

wpadne jutro do was

Hej kochane :)

czy jest Mynia na forum- bo to mój ekspert co do temp :) pewnie mnie zabije za to pytanie ale cóż :)

Otóż obudziłam się dziś o 5 rano i tak zmierzyłam sobie temp a tam 36,36... po czym zasnęłam bo wstaje zwykle o 6:30 i wtedy mierzę... więc o 6:30 zaś zmierzyłam i już było 36,76 :szok: bez wstawania z łóżka... raptem tylko przebudzenie zmierzenie i zaś lulu :) kurcze ale skok masakra....co jest przyczyną, że tak skacze??? Nie raz budzę się wczas ale sprawdzam tel. która godz i mierzę potem o tej 6:30... czy to wtedy nie jest niewiarygodne....kurcze Mynia mi to tłumaczyła chyba już ale jakoś do mnie nie dociera :) odnajdę zaraz to co pisała i jakoś przeanalizuję by mi się utrwaliło :)

A co tam u Was jak minął dzień ???

Czarnooka- kochana zmartwiłaś mnie... bidulko Ty moja :*

Ostatnia edycja:
Witajcie!!
Straszny zapieprz dzisiaj w pracy miałam, więc za bardzo się nie odzywałam.
Czarnooka trzymaj się i dbaj o siebie. A co mówią o zachodzeniu w ciążę z chorobą serca?
Powiedzcie jak przed @ u Was ze śluzem??mało, dużo??

reklama
Czarnooka kochana trzymaj sie

ja z moją niunią też niestety muszę jeździć do kardiologa teraz 28 mamy wizytę kontrolna mam nadzieję ze wszystko idzie w dobrą stronę:)

A ja dzisiaj spędziłam prawie cały dzeń z córcią na ogródku

Ostatnia edycja:
Do góry