reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

domik ja sie nie obrazilam :p kiedys mialam dlugie cykle i na prawde wole miec 20 dni niz 60:/:/ takze jestem zadoeolona a owulacji akurat nue mam i bede sue wspomagac clo :p

reklama
hej kochaniutkie :p
padam dzisiaj na pyszczek 9 godzin w szokole po szkole, drzwi otwarte z moją niunią ( była oglądać gdzie będzie chodziła do przedszkola od września)i jeszcze pojechałam z mężusiem do mieszkana i myłam okna, i sprzątaliśmy bo męzuś zaczął kłaść kafelki na korytarzu

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:) mało dziś naskrobałyście:) Ja byłam na mojej małej budowie:) Zmęczona jestem niesamowicie ale zadowolona.
Domiku najlepszego z okazji urodzinek. A tym ciachem to mi narobiłaś ochoty:) Zaraz spałaszuje truskawki.
Zonqua... no widzisz... ile można... Moje wersja jest taka, że źle jest po to, żebyśmy umieli docenić jak będzie dobrze. Ale rzeczywiście to niefajne uczucie jak się chce komuś pomóc, pocieszyć a nie wie się jak bo właściwie pocieszenia nie ma. Najgorsze co może się zdarzyć to śmierć dziecka

hej dziewczyny
jak po dniu mamy? zadowolone? :) u nas bardzo milutko... dzień aktywnie zleciał.

Czas na prysznic i relaks.
Dobrej nocy! :happy2:

Dzięki dziewczyny za miłe słowa po prostu jest mi ich bardzo szkoda no ale cóż

Dziewczyny mnie w tym tygodniu będzie mało bo szykujemy imprezę w sobotę i będę w kompletnych rozjazdach więc nie wiem czy będę miała jeszcze siłę na BB

Pozdrawiam Was cieplutko i oby się pojawiły kolejne czerwienie

ja od dzisiaj odpoczywam 3 dni od pracy. W domu mały remont. Będzie malowany przedpokój. Tempka idzie mi ostro w dół teścior negatyw nawet cienia nie ma :-D i cycki przestają boleć będzie @ :tak:

sailor ja jecze nie wuem
ostatnio mialam 21 dni
czyli powinna byc dzis
ale luteine mam jeszcze do srody brac zeby wyrehulowac cykl do okolo 26 dni
wiec zobaczymy co bedzie :)
a idziesz na monitoring?? daj znac czy ti clo cos daje :)))

reklama
Królewno pójdę ze 2 razy na monitoring czy rosną jajeczka. A cykl fakt mógłby Ci się wydłużyć po luteinie. A masz już jakieś objawy na @?

Do góry