reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej
ja tylko tempke wpisuje dzis
poszla w dol.wiec chyba bedzie @ no coz lekarz jednaj mial racje
teraz czejam na cykl z clo :))

reklama
hej. ja też tylko wpadłam na chwilę. idę zaraz sprzątac dom, trzeba jakieś ciasto upiec na urodzinki no i na dzień mamusi. upiekę chyba jeszcze rurki i babeczki. eh...miałam taką nadzieję, że może w tym cyklu się uda i będę miała cudowny prezent na urodziny i na rocznice ślubu, a tu los nie jest dla mnie taki dobry. no cóż... za 2 tygodnie do lekarza i cos się może dowiem. tylko jak przyjdzie @ wtedy to się wścieknę!!!:no:
sailor_moon przeczytałam, że tobie też teścior negatywny wyszedł. a taką piękną niespodziankę miałybyśmy na rocznicę ślubu.. buuu... też jestem na etapie poszukiwania prezentu. bladego pojęcia nie mam co tu mężusiowi sprawic
bzibzioczku udanego wyjazdu życzę. wracaj z fasolinką
mynia widzę że tempka wzrosła:) a do innego lekarza nie pójdziesz skoro ten Twój ma 2 miesiące urlopu?? chyba tyle nie będziesz czekac??
agnieszka nie wiem co Ci powiedziec... chyba żadne pocieszanie nie ma sensu. bo przecież nigdy nie zapomnisz o swojej kropeczce, z czasem ból tylko się zmniejszy. ale jestem pewna, że kropeczka czuwa nad mamusią
kropka gratulacje z pododu rzucenia palenia, eh...żeby mój W tak chciał to
cholerstwo rzucic:wściekła/y:
krolewna współczuje tak krótkich cylki tobie a sobie współczuje tak długich:-D
agacynda jak tam na nowym mieszkanku z A??

nie wiem co jeszcze miałam napisac...skleroza
ale tak czy inaczej wszystkim obecnym i przyszłym mamusią życzę samych pomyślności w wychowaniu oraz staraniu się o dzidzię:* wszystkiego dobrego mamusie;-)

ja juz wczoraj zribilam ciasto bez pieczenia z serkow homogenizowanych :d

a ja tam sie ciesze wole miec krotkie cykle i do rzeczy.niz dlugie bez sensu
jeszcze w sumie nie wiadomo kiedy @bedzie
ale jak bedzie jak ostatnio to 21 dzien jest jutro :p
byle nie czekala za dlugo zeby mi dni plodne nie wypadly na 16 czerwca bo mamy etedy wesele :d

Hej dziewczyny

nie odzywałam się wczoraj bo miałam dołka i jestem bezsilna wobec tego co się dowiedziałam. Moja znajoma w grudniu straciła swojego dziecko, miało operację na serduszku i się po niej nie obudził, serduszko nie zadziałało. Była w ciąży bliźniaczej miała termin na sierpień. Ale urodziła w 28 tyg, jedna dziewczynka nie przeżyła, druga walczy o życie. Dziewczyny oni są tak dobrymi ludźmi, tyle robią dobrego dla innych a taki los ich spotyka. Nawet nie wiem co im powiedzieć bo kurde wszystko jest tak niesprawiedliwe i bezsensowne. Co mam im powiedzieć że będzie ok.... kurde ile można .... jak nie jest dobrze.... szkoda mi ich.... Ja dziękuje tylko Bogu, że mam cudownego rozrabiakę i jeszcze bardziej doceniam to że mogę się do niego poprzytulać co rano...

Sorry dziewczyny za te smuty ale po prostu musiałam

Domik mieszkanie razem to czysta rewelacja ;-)

Agnieszko moj A to nie maz :-) jeszcze nawet nie narzeczony. Ale historia faktycznie nie jest ciekawa...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No proszę jaka tu cisza :-) hehehe wszystkie dzień Mamy świętują? ja dopiero zaraz jadę do domu na grilla :-) kupiłam mamie piękne gerbery kolorowe takie że łooo...:-)

Jestem ciekawa co u Naszych ciężarówek... Basia, Grzanka, Kropka??
Chociaż Kropka to się czasem odezwie... Basia chyba wyjechała a Grzanka????

Cześć dziewczynki masakra tyle stron nie idzie Was nadrobić. mnie nie było przez parę dni. wciągnęłam się w wir pracy by nie myśleć o niczym. ehh któraś zafasolkowała? której gratulować?:D

reklama
myślałam, że jak wrócę to będzie stron do naadrobienia, że ho ho a tu proszę taka niespodzianka. ja już zakończyłam sprzatanie i przygotowania do urodzinek, nawet samochód umyłam i wysprzątałam. tylko skutek uboczny jest taki, że szczypie mnie w oczy od tych płynów...:(
pewnie wszystkie teraz świętują dzień mamy. może i my w następnym roku bedziemy świętowac:) trzymajmy za to kciuki;-)

krolewno nie chciałam Cię obrazic, ani zezłościc moim komentarzem co do naszych cyklów. to poprostu był żart z nich. przepraszam. masz rację to ja mam większy problem. Ty przynajmniej wiesz, że masz owu itd. a ja nawet nie wiem na czym stoję:-:)-(
zonqa przykre to co napisałaś o tych ludziach, zycie jest niesprawiedliwe. też mam znajomych co nie maja dzieci. ona poroniła...długa historia. zawsze mi jest jej żal bo widac jak kocha dzieci, oczy jej się, aż palą do nich, a jej bratanicy dziecko zmarło po porodzie, jakaś wada serca, której nie wykryto w ciąży podczas usg. teraz ma synka, ale pamięc po córeczce zostanie na zawsze. u nich to jakies fatum, bo narzeczona bratanka też poroniła, ale za 2 razem maja córeczkę. widocznie tak musi byc. każdy z nas ma tu swój krzyżyk na ziemi, nic nam nie jest dane takie, żebyśmy nie mogli tego udźwignąc

Do góry