reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hejka kochane. u mnie zaczeło padac. z mężulkiem sobie spedzamy fajnie dzien. teraz się byczymy przed tv. była i wycieczka i lody:-D jutro bedą wieksze cwiczenia za te lody. @ jak nie było tak nie ma.
witam nową straczkę.
MYNIA AGNIESZKA trzymam za Was mocno mocno kciuki!!!!!!! będzie co ma byc testujcie;-)

dzieczynki odezwę się jutro i więcej popiszę. buziolki:*

witacie
dzisiaj jestem taka padnieta ze szok , od piątku normalnie po południu nawet mi kawa nie pomaga masakra padam, dziś w szkole mialam egzamin , zaliczony na 5, jeszcze w następną sobote zjazd i w następną i do października luz ;-)
co do samopoczucia to mam okropną zgagę już od kilku dni, ale to chyba problemy z żołądkiem bo co jakiś czas powracają,
ehhh boli mnie w dole brzucha co raz raz jeden jajnik raz drugi i ciągnie w dole dość często, sutki nic tylko jak dotkę to troszeczkę,
poza tym oczy mnie pieką i w gardle coś czuje chyba to jakieś przeziębienie
tak czy siak wydaje mi się że się nie udało
ale.... kupiłam test
więc jutro zatestuje mam o czułości niby 10 więc jak dwa dni przed terminem @ nie pokaze choć słabej drugiej kreski to będzie pewne że się nie udało
jedyne co mnie zastanawia to to że mnie w pachwinach ciągnie, ale to może być wirus i tyle
buziaki dla wszystkich
Mynia, Agnieszka jutro testujemy
w kupie siła ;-)

Mgiełka tzrymam kciuki &&&&&

ja niestety jutro nie zatestuje bo nie kupiłam testu ale jutro kupie

kurcze miałam zajżeć wieczorem bo chciałam obejrzećfilm z moim ale on ogląda ten który ja już widziałam , właściwie to on też ale twierdzi że nie pamieta

a poza tym nie mogę leżeć bo mnie mndli jejku żeby to nie było na @

Sailor 300 km to na pewno by go ktoś po drodze zjadł :)
Boli brzuch, dostanę @ jak nic... Następne staranka u mnie pewnie w lipcu albo w sierpniu ale prędzej w sierpniu... także dwa cykle będę w zawieszeniu... :( No nic, będę miała dwa miesiące na dietę :)

reklama
Do góry