reklama

Staranka od stycznia 2012.

matyjasowa a na co ty kobieto czekasz? ciesz się jak szalona :-D jesteś w ciąży szczęściaro !!!! :-D:-D:-D:-D
Gratuluję z całego serca i życzę spokojnych 9ciu m-cy :-)

heheh jakos boje sie cieszyc jeszcze ... nie wierze ze udaloby sie nam za pierwszym razem .... o corcie staralismy sie jakos 8 miesiecy .....
kurcze no .... chyba ze dzis powtorze test ..... brzuch mnie boli coraz mocniej wiec obawy jeszcze mam ze @ nadejdzie....

reklama
matyjasowa gratulacje?!:-)
Ja mam dzisiaj 30dc, narazie temperaturka wysoko 37-37,4, ale przy moich nieregularnych @, to juz sama nie wiem kiedy testować...;)
W poprzedniej ciąży pozytywny test był dopiero z 2 tyg po terminie @...
Zaczęłam merzyć temp., ale OCZYWIŚCIE od połowy cyklu , więc "wiem, że nic nie wiem" - bo gucio z tego wykresu wynika...:-D

matyjasowa - myślę, że już można ci gratulować:-)
Suwaczki masz z prawej strony ekranu. Kliknij i na stronie wybierz odpowiednia okoliczność. Potem link wklej do sygnatury
:)

Ostatnia edycja:
matyjasowa po ciuchu gratuluję i chyba jednak masz się z czego cieszyć, czy słabiutka czy nie, ale II kreseczka jest:-)

a ja nie wytrzymałam i dzis się testowałam, negatywny, teraz tylko czekam na @ bo od paru dniu mam objawy jak przed @ i doszły jeszcze dodatkowe a tu nic

agacynda jeśli jesteś już po terminie @ to myślę, że test będzie wiarygodny. A lepiej jednak wiedzieć niż tkwić w niepewności.
Trzymam kciuki za II
Nie mogę się już doczekać kiedy i ja będę wypatrywać dwóch kreseczek na teście! Nigdy jeszcze nie testowałam! To musi być cudowne uczucie! :-)

Julianko widzę że podobnie jak i ja również masz Aniołka. Z tym ze Twój z 10 tygodnia a mój z 12. W takim razie jak się o nim dowiedziałaś skoro nie testowałaś?

reklama
No dzisiaj miałam dostać @... Jutro albo w środę zrobię. troszkę się niepokoję bo nie chce po raz kolejny oglądać jednej I.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry