reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Nie dziękuję żeby nie zapeszyć...:-) W pierwszą ciążę zaszłam w 3 cyklu, a w drugą w 1 cyklu. Mam więc nadzieję, że już latem zobaczę dwie kreseczki...:-D

U mnie było inaczej.
Zarówno pierwsza jak i druga ciąża w pierwszym cyklu. O trzecią staraliśmy się prawie 6 m-cy tak na prawdę nie wiadomo dlaczego. Teraz walczymy 3ci cykl i nie wychodzi :-( jeszcze do wczoraj miałam nadzieję ale dziś cały dzień boli mnie brzuch "na okres" więc nie mam już złudzeń. Myślę sobie że tyle kobiet stara sie latami, miesiącami a mnie dwa razy udało się juz w pierwszym cyklu dlatego teraz odpokutowuje, najpierw półrocznym staraniem następnie stratą dziecka i teraz tym że jestem zepsuta.

Syneczki3 na pewno to nie żadna pokuta:szok: Myślę, że tu o wiele czynników chodzi. Ja mam już trochę lat i w głębi serca czuję obawy, że z tym zafasolkowaniem aż tak łatwo nie będzie.Jednak wmawiam sobie, że skoro wcześniej było "łatwo", to teraz też musi :tak:Najważniejsze jest pozytywne nastawienie - czego i tobie życzę :tak:

reklama
W rzeczy samej. A tak na marginesie 35 lat to wcale nie wiekowy rocznik. Niedługo ja też dobiję 30stki i wcale nie uważam aby było to obciążenie wiekowe ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry