reklama

Staranka od stycznia 2012.

Gdy ja dobijałam 30-stki miałam lekkiego doła. Teraz z tego śmiać mi się chce. Trzydziestka to piękny wiek :tak: Dobrze, że tak pozytywnie myślisz:-D Patrząc na twoje suwaczki zazdrosze ci ślicznych syneczków. Kiedyś myślałam, że przed 30- stką będę mamą 2 maluchów. Ale może będę podwójną mamą przed 40 -stką i też będzie dobrze :)

reklama
Cześć wszystkim. A ja mam dzisiaj doła i pewnie i tak nie zaciąże w tym miesiącu. Z resztą wszystko mi już jedno... Czym częściej o tym myśle tym bardziej dostaję do głowy... Powodzenia życzę wszystkim. Dobranoc :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

hejka Kochane:*
Matyjasowa po cichu szykuje sie na oficjalne gratulacje:*
u mnie chyba lipa brzuch boli i cycki mniej aj a ja juz myslałam ze ta lutka pomoze....
wczoraj skusiłąm zrobiłąm test niby cos tam jest ale wiecie cien to nie krecha a zreszta nasze głowy płataja figle a wszczególnosci moje nie wiem czy tam jest czy sobie uroilam:-( moj mnie dołuje bo mowi że mi cycki urosły to pewnie jestem ale ja wiem że nie
miłego dnia
a co do wieku dziewczyny ja na poczatku mowilam ze do 30 i basta ale teraz zmienilam zdanie dalam do 35 bo widze ze mi trudno zajsc
dla kobiety kazdy wiek jest dobry na rodzenie oczywiscie nie mowie o 50 aby tylko ona sie z tym dobrze czuła;-)
Agacynda i jak czekamy z niecierpliwoscia :tak: trzymam mocno kciuki &&&&&&&&& dawaj z dobrymi wiadomosciami:*

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim. A ja mam dzisiaj doła i pewnie i tak nie zaciąże w tym miesiącu. Z resztą wszystko mi już jedno... Czym częściej o tym myśle tym bardziej dostaję do głowy... Powodzenia życzę wszystkim. Dobranoc :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Słońce doskonale wiem jak się czujesz... brak chęci, wewnętrzny ból, ogólne negatywne nastawienie, cały czas chce się ryczeć... przechodziłam przez to nie raz, nie dwa. Żadne słowa nie pomagają gdy tak bardzo się chce a los płata figla...

Dziewczyny, co Wy wypisujecie o tym wieku:) Ja jeszcze nie rodziłam i mam nadzieję, że 30 lat które skończę w tym roku to jeszcze nie tragedia...
Ja tam jestem zadowolona, nie doczytałaś chyba ;-)

hejka Kochane:*
Matyjasowa po cichu szykuje sie na oficjalne gratulacje:*
u mnie chyba lipa brzuch boli i cycki mniej aj a ja juz myslałam ze ta lutka pomoze....
wczoraj skusiłąm zrobiłąm test niby cos tam jest ale wiecie cien to nie krecha a zreszta nasze głowy płataja figle a wszczególnosci moje nie wiem czy tam jest czy sobie uroilam:-( moj mnie dołuje bo mowi że mi cycki urosły to pewnie jestem ale ja wiem że nie
miłego dnia
a co do wieku dziewczyny ja na poczatku mowilam ze do 30 i basta ale teraz zmienilam zdanie dalam do 35 bo widze ze mi trudno zajsc
dla kobiety kazdy wiek jest dobry na rodzenie oczywiscie nie mowie o 50 aby tylko ona sie z tym dobrze czuła;-)
Agacynda i jak czekamy z niecierpliwoscia :tak: trzymam mocno kciuki &&&&&&&&& dawaj z dobrymi wiadomosciami:*
No i dopiero teraz o tym mówisz? Ty bo jak cię wytarmoszę :-D:-D:-D:-D Co z tego że cień cienia, najważniejsze ze coś widać. JESTEŚ W CIĄŻY !!! GRATULUJĘ !!! :-D:-D:-D:-D

NO I MAMY DRUGĄ SZCZĘŚCIARĘ.

Gratulujemy

Ostatnia edycja:
hej Anetko :*
a ja Ci mowie ze nie jestem bo to cien nie zrobie zdjecia bo juz prubowalam wiec to tylko cien od wczoraj podchodze do niego i patrze no cos widac ale mi sie wydaje ze juz tak mialam takie cienie wiec nie ma co jeszcze gratulować

Agniś na ulotce pisze wyraźnie, jeżeli jest choć cień to wynik nie inny niż pozytywny tzn mam na myśli cień pionowy nie poziomy. No nic ja i tak wiem swoje :-D powtórz teścik jutro dziś nie ma co bo przyrost będzie za mały, ale do jutra sie wyostrzy kreseczka :-) Słońce taaaaak się cieszę ojj jak się cieszę.
A ja nie wiem czy pisałam tu czy na rodzących w 2012 że z dniem wczorajszym moje nadzieje zostały zmiażdżone. Brzuch mnie bolał na okres przez prawie cały dzień. Dziwne tylko to że do terminu miesiączki jeszcze 1,5 tygodnia, ale faktem jest to że bolał nie ciążowo a okresowo. No cóż, zdawałoby się że z każdym miesiącem jest łatwiej ponieważ kobieta się do rozczarowania przyzwyczaja, ale nie, z każdym jest trudniej. Jestem zepsuta i muszę sie z tym pogodzić.

hej dziewczynki
mnie prosze jeszcze nie wpisywac do szczesciar ... nic pewnego jeszcze naprawde ... az zaczelam sie stresowac ze pewnie zapeszylam i dostane okres w piatek ...buuuuu

siedze w pracy ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry