Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Czarni przepraszam za CzerniKurde ciągle się zapominam-mam kumpele co ma ksywę Czerni
:-) i to z przyzwyczajenia
a mi lekarz powiedział po poronieniu, że mam sie starać a jak nie wyjdzie do maja to przyjść... do maja? Jeny jaka to dla mnie wieczność!!!! i że to poronienie mam traktować jako wypadek przy pracy, że na tym etapie żadne badania nie są potrzebne, a chodze prywatnie do ordynatora ;-)
ehh więc ty sie babo staraj miesiącami, co miesiąc do maja rob test , co miesiąc rozczarowanie a może w maju wyjdzie że to byłą jakaś błahostka, że jakby szybciej to zdjagnozować to szybciej by była dzidzia
a teraz sie tylko domyślam, czy mam owulacje, czy jestem płodna
normalnie mózg staje !
Pępowina.pl - Od zapłodnienia do narodzin
Przepiękna animacja komputerowa przedstawiająca proces poczęcia![]()
Dla mnie to jest totalna głupota. Też tak mam była u lekarza i powiedziałam, że będę się starać o dzidzię to zamiast zrobić od razu badania nie wiem poziom hormonów i te inne sprawy to oni każą się gździć rok i dopiero po tym czasie mogą wysunąć podejrzenia o problemie z płodnością... krew człowieka zalewa !!!!!!!!!!1
superniesamowite![]()
zobaczcie jak to sie dzieje że taki plemniczek i nasze ciało tworzy coś tak cudownego![]()