• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ale to by wygladalo tak? Normalnie polecialo kilka kropel do muszli jak siku robilam... A zagniezdzanie chyba wyglada troche inaczej.

Basia ja nie mierze tempki...
Ale w ogole dzisiaj bym sie @ nie spodziewala. Zazwyczaj wiem dzien wczesniej ze sie pojawi...
Nastepny test Edytko planuje robic dopiero w niedziele... Nie wiem czy jakbym teraz zrobila to by cokolwiek wyszlo.

Biorac pod uwage fakt ze @ mialam 31. Stycznia to by wychodzilo ze to 4 tydzien...
Chyba sie skusze i zrobie test dzisiaj... Jak sie okaze negatywny to bede przekonana ze to @ przyszla wczesniej...

reklama
Biorac pod uwage fakt ze @ mialam 31. Stycznia to by wychodzilo ze to 4 tydzien...
Chyba sie skusze i zrobie test dzisiaj... Jak sie okaze negatywny to bede przekonana ze to @ przyszla wczesniej...

Tylko miesiaczka liczy sie od dnia normalnego krwawienia a nie od kilku kropli takze nie mozesz tego ze tak powiem incydentu zaliczac do pierwszego dnia @ :-p;-) chyba ze sie porzadnie rozkreci to co innego :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry