reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Królewno pęcherzyki pękają jak mają ok 22-24mm
Dziennie rosną ok 2mm
:-)

Agnieszko bardzi mi przykro,że @ wstrętna przylazła ale skoro nie ma fasolki przynajmniej nie musisz na nią czekać tylko zaczynasz staranka od nowa z nami :tak: A słyszałaś kochana o salfazinie? bardzi wzmacnia zołnierzyki

reklama
Agnieszko, taka szkoda... ale przynajmniej staranka nowe czekaj Cię już bardzo niedługo:)
Ja mam dziś doła, że nie zobaczymy się w lipcu:( w czerwcu to nawet nie zauważę bo przeprowadzka mnie pochłonie ale lipiec będzie stracony...

no szkoda że nie fasolka :( mam tylko nadzieje ze moja miesiączka juz teraz będzie regularna

Sailor nie słyszałam o tym salfazinie muszę poczytać

Myniu lipic szybko zleci zobaczysz :))

Mój mąż bierze magnez b6 wit e i ja też to biorę do tego foli
a E nie tylko z tego względu ze działa na płodność ale też chroni przed poronieniem i pomaga fasolce w rozwoju

Ostatnia edycja:
Myniu szkoda,że się nie zobaczycie ale już niedługo będziecie razem mieszkać i będziesz go miała na stałę kochana.
Akurat wyreguluje Ci się okres i może we wrześniu już was będzie 3 ;-)

Dziewczyny u mnie wczoraj zwariowany dzień. Trochę Was poczytałam ale na pisanie nie było szans...:no:

Wczorajszy dzień był pod znakiem bolącego cycka. A nawet dwóch. Bolały tak, że nie mogłam w staniku chodzić i wreszcie go zdjęłam. A co! Mam się męczyć ? ;-) Dużo to może nie pomogło ale zawsze coś :-)
Dzisiaj tez mnie bolą, tzn. takie mrowienie czuje pod skórą i szczypią mine sutki. Całe piersi w dotyku balą ale nie są jak "kamień" więc pewnie idzie @:-(

Dziś temperaturka trochę się podniosła a za 2 dni powinna byc @. Jak nie to w niedzielę testowanie i zobaczymy.
Szczerze to w tym miesiacu mam taki nastawienie dość obojętne. Nie nakręcam się. Oczywiście w głębi duszy chciałabym, ale jak się nie udało to tragedii nie będzie bo można szaleć z przytulankami dalej ;-):zawstydzona/y:

Dziewczyny u mnie wczoraj zwariowany dzień. Trochę Was poczytałam ale na pisanie nie było szans...:no:

Wczorajszy dzień był pod znakiem bolącego cycka. A nawet dwóch. Bolały tak, że nie mogłam w staniku chodzić i wreszcie go zdjęłam. A co! Mam się męczyć ? ;-) Dużo to może nie pomogło ale zawsze coś :-)
Dzisiaj tez mnie bolą, tzn. takie mrowienie czuje pod skórą i szczypią mine sutki. Całe piersi w dotyku balą ale nie są jak "kamień" więc pewnie idzie @:-(

Dziś temperaturka trochę się podniosła a za 2 dni powinna byc @. Jak nie to w niedzielę testowanie i zobaczymy.
Szczerze to w tym miesiacu mam taki nastawienie dość obojętne. Nie nakręcam się. Oczywiście w głębi duszy chciałabym, ale jak się nie udało to tragedii nie będzie bo można szaleć z przytulankami dalej ;-):zawstydzona/y:

Objawy masz decydujące kochana ;-) ja jestem dobrej myśli

reklama
ALG ja tak miałam w pierwszej ciaży tak mnie cyce bolały i sutki drazniły że musiałam sobie chusteczki wkładać w stanik nawet jak gdzieś szłam bo nie mogłam wyrobić

Sailor tak z powodu okresu brzuch mnie tak strasznie boli i jescze mam wahania nastrojów także ciągle ryczę i śmieje się na zmianę

i jeszcze do tego wszystkiego nie mam na kogo nakrzyczeć i sie wypłakać bo mój mąz jeszcze spi,a nie chce go budzić niech sobie odpocznie

Do góry