• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Julianka, dla mnie to przyjemny ból, tzn może nie przyjemny ale nie mogę się doczekać aż wszystko w mieszkaniu będzie tak jak chcę:) Na początek niestety jedynym w pełni wyposażonym po mojej myśli będzie łazienka, dlatego pisałam, że będę tam spędzać dużo czasu:)
Die Perle poza Twoimi przebojami z podróżą niestety w ikei trzeba przejść prawie wszystko zanim się dotrze do tego czego chcesz :) niezły mają ten chłyt marketingowy:)
Zmęczona jestem cholernie a zasnąć nie mogę...

reklama
Mynia_82 wiem, że warto pocierpieć, by mieć pięknie w domu...ale najlepiej by było gdyby samo się zrobiło...he,he...:-D A swoja drogą przypomniałam sobie, że ostatnio jechałam autobusem jakieś 7 lat temu - gdy uczyłam synka jak ma wracać do domu ze szkoły...:szok:

Myniu jesteś :) w końcu się odezwałaś a my się tuta tak martwiłyśmy, nie znikaj nam tak więcej

a ja laski dzisiaj padam cały dzień latałam w poszukiwaniu narożnika którego u tak nie znalazłam a byle g** nie kupę , bo to ma być tan mój wymarzony

Agnieszko:) Już nie będę, a jak by mi się zdarzyło w najbliższym czasie to się nie martwcie, to pewnie będzie przez mieszkanie:) Królewna się nie odezwała... mam nadzieję, że dlatego, że się cieszy i świętuje z mężem:) Czytałam o Twojej płaczliwości:) Ja tak mam od pierwszej @ której dostałam w wieku 10 lat. Też reklamy, filmy, nawet najgłupsze, wiadomości:) No a Euro to już po prostu niewyczerpane źródło moich łez:) śpiewy, hymn, wiara w wygraną naszych... niestety teraz już tylko z żalu mogę popłakać ale i tak jestem z nich dumna:) było prawie dobrze:)
Julianka:) skąd się bierze takiego dużego syna? :) Wcześniej nie staraliście się o rodzeństwo dla niego czy były jakieś przeszkody i nie wychodziło?

Idę spać kochane:) Dobrej nocki życzę :)
Jutro uzupełnię mój wykres bo notowałam w telefonie temperatury codziennie, choć pewnie wszystkie zaburzone przy takim zmęczeniu i pracy fizycznej 20 godzin na dobę...

Hej dziewczyny wreście Was nadrobiłam po całym dniu nieobecnośći

Sailor, Królewna trzymam mocno kciuki za pozytywne betki

Witam nowe dziewczyny-staraczki

No w końcu Myniu jesteś nie ładnie tak znikać bez zapowiedzi:no:

Ja dziś podpisałam umowę na wolontariat :) od dziś jestem doradcą zawodowy wolontariuszem.
Fifek ma zakończenie roku szkolnego w przedszkolu w poniedziałek i mają przedstawienie i moje dziecię ma być biedroneczką. No i mamusia kochana musi wykombinować strój. Skrzydełka prawie na ukończeniu jutro dokończę bo padam

Pozdrawiam Was cieplutko

Ostatnia edycja:
reklama
die_perle :) to tak jak ja, z wymienionych tylko biżuteria sie jeszcze nie zajmowałam. Dekoracje, kwiaty, pędzel, różnorakie ozdoby, to taki mój drugi świat :) Tylko Mąż się wścieka, bo trzeba mieć miejsce, żeby to wszystko układać, aż szkoda oddawać, bo każde wychodzi niepowtarzalne, ale zawsze to jakiś pomysł na prezent :)

Mynia śliczny kotek :)

Zakupiłam 50szt testów owulacyjnych..tak na zaś :D Po niecałe 90 gr sztuka, to już wolałam raz za przesyłkę zapłacić. A pomiar temperatury się u mnie nie sprawdza, bo mam pracę taką, że raz siedzę przy komputerze do 23:00, a czasami do 6:00. Nie dam rady codziennie o tej samej godzinie wstawać :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry