reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia_82 staraliśmy się wcześniej o rodzeństwo dla syna ale niestety nie cieszyłam się długo ciążą:no: Potem mąż już nie chciał dalej próbować - wystraszył się gdy nie mogli mnie dobudzić po narkozie. I tak minęło 12 lat. W tym roku doszliśmy do wniosku, że trzeba wziąć się do dzieła, bo jestesmy coraz starsi i pewnego dnia może byc za późno...
Die_perle ja tez biorę folik (od kwietnia) i vitaminki dla kobiet :)
Królewnazmarcepana przykro mi, że beta nic nie wykazała. Oby w następnym cyklu się udało. Trzymam kciuki &&&
ALG ja takie widoki miałam na codzień...jedna szwagierka urodziła 2 lata temu, a druga w zeszłym roku. Mieszkamy blisko siebie wiec widzimy się prawie codziennie...
A u mnie od rana burza i deszcz pada...:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie
ja biorę clo 4-8 dc a tak normalnie folik i wiesiolek, a w poniedziałek walę do ginka na usg, zobaczymy
Królewna przykro mi że się nie udało, ja cie rozumiembo ty też bierzesz clo, i tak troche inaczej człowiek na to patrzy jak sie faszeuje lekami a nie wychodzi, u mnie ostatni cykl z clo, musze zrobić przerwe i wymusze na lekarzu badania bo to nie do pomyślenia od października sie staramy i jedyny efekt to jedno poronienie ehhh,
zmykam do pracy ppap

przykro mi, ze beta ujemna. może jeszcze było za wcześnie? tulę:*

wiesz co widziałam w necie wykresy gdzie beta 9dpo wyszła ujemna a kilka dni potem test pozytywny
ale nie wiem sama.. ja mam potwierdzoną owulacje w niedziele lub poniedziałek rano, konkretnie to nie wiem, wiec mysle ze po takim czasie juz by cos było...

w poprzedniej ciazy bralam materne- potem czytalam ze ta materna to nic dobrego, inni sobie chwala- Domikcw- masz 100% racji w tym ze co kraj i co lekarz to obyczaj :)
Ja teraz jestem jeszcze przed wizyta u neurologa- bo niestety- jestem z tytpu kobiet,ktore zachodza w ciaze tzw."podwyzszonego ryzyka" wiec bez konsultacji sie nieobejdzie- zobaczymy co tam lekarz od przekaznikow neuronowych wymysli... oby mi nie wciskal jakis dodatkowych farmaceutykow bo nie mam ochoty sie faszerowac dodatkowymi lekami :(

ALG- nastrajaj sie pozytywnie otoczeniem- ja tak zawsze robie- jak one sa w ciazy my tez bedziemy :D
grund zeby kolejka sie niewydluzala a sama wizyta nie byla stresujaca:p

witam :)
u mnie dzisiaj za oknem taka szarówka i jeszcze leje, masakra jakaś nic innego tylko spać

Czarnooka przykro mi ze @ przyszła :-( trzymam mocno kciuki zeby w tym cyklu się nie pojawiła &&&&&&

Królowo za szybko na bete chyba , nie trać nadziei kochana puki nie ma @ jest dobrze a temp może skoczy

ja biorę folik,magnez, wit B i E

dziewczyny zobaczcie jaki ja mam wykres popieprzony, mam problem z ustawieniem wyższej fazy czy to w ogóle juz

Ostatnia edycja:
zgadzam się z AGNIESZKA jak nie ma @ to zawsze jest nadzieja.

powiem Wam szczerze, ze nawet wyluzowalam po tej wizycie u ginekologa. pozytywne nastawienie jakoś do mnie doszło. tylko chciałabym zeby okres juz był!!! nie usmiecha mi się na wesele z nim isc. pewnie mnie jeszcze bedzie brzuch bolał:wściekła/y:
u mnie pogoda piękna:)

Wyszłam na godzinę a tu już tyle naskrobane :szok:

młody odprowadzony do przedszkola, ja zaraz idę robić kanapki do pracy i mykam

U mnie pogoda nijaka chłodniej niż wczoraj i dobrze ale tak jakoś dziwnie jest zobaczymy co dzień przyniesie

reklama
Do góry