reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dzięki dziewczyny :) Zobaczymy co będzie, bo w zeszłym cyklu też miałam temp na poziomie 37. A termin @ mam na 1-2 lipca. Testowałam wczoraj ale to jeszcze za wcześnie, następny test planuję zrobić w niedzielę :)

reklama
aniulkas znam osobiscie kilka dziewczyn ktore twierdza- ze wiedzialy od razu ze "TO" sie stalo, i ponoc sie nie mylily...ja moge napisac co sie wydarzylo u mnie- wiec palilam papierosy- nie wiedzilam ze ejstem w ciazy i nagle bum- nie moglam zniesc zapachu, z dnia na dzien poprawily mi sie wlosy i paznokcie, i pobolewal mnie brzuch jak do okresu- a okres nienadchodzil- bolalo identycznie, macica byla nabrzmiala jakby. potem wszytko sie uspokoilo- kolejnych objawow nie mialam:D poza brakiem miesiaczki :p

aniulkas znam osobiscie kilka dziewczyn ktore twierdza- ze wiedzialy od razu ze "TO" sie stalo, i ponoc sie nie mylily...ja moge napisac co sie wydarzylo u mnie- wiec palilam papierosy- nie wiedzilam ze ejstem w ciazy i nagle bum- nie moglam zniesc zapachu, z dnia na dzien poprawily mi sie wlosy i paznokcie, i pobolewal mnie brzuch jak do okresu- a okres nienadchodzil- bolalo identycznie, macica byla nabrzmiala jakby. potem wszytko sie uspokoilo- kolejnych objawow nie mialam:D poza brakiem miesiaczki :p

Właśnie ja też słyszałam i takich przypadkach, że od razu wiedziały dziewczyny że są w ciąży. Ja niestety mam tak co miesiąc... :)

Dzieki...
ja próbuję nie nastawiać się by nie płakać..poźniej. Ale czuje się jakoś inaczej...

Hej wróciłam od klienta i od razu sobie Was doczytałam.
To ja od czasu kiedy zaczęłam czytać o objawach ciążowych to co miesiąc przed @ mi się wydaje, że to właśnie to i w tym miesiącu się udało i co miesiąc to pieprzone rozczarowanie. Ech...to chyba tak już jest jak się czegoś za bardzo chce.

Powiem Wam coś. .. :)W
czoraj dzowniła moja mama... jeszcze są na działce... My byllismy z nimi przez 2 tygodnie....
Mowi do mnie tak..czy cos u nas się wydarzyło? ja mowie dlaczego... bo cały dzień u nas po polu chodza dwa bociany... :)
Mam nadzieje ze one nam szczescie przyniosą ...chociaż ten jeden bocianek :)

My mieszkamy w mieście wiec raczej to nie mozliwe ale jak bylismy na działce probowalismy je wypatrywać i kiedy leciały a moja mam mowila ze bociany krażą...to moj mąż mowił... specjalnie by moja mame denerwować ...zeby lepiej tu nie siadały ;)
ale usiadły jak wyjechaliśmy :)

reklama
Do góry