Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana jak to która? WSZYSTKIE!!!!! :-)

RACJA- WSZYTKIE !!!! BEDZIEMY CIEZAROWKI!!!![]()
Moja bardzo dobra kolezanka ze studiow stara sie od 2 lat, w tej chwili jets po 2 nieudanych inseminacjach...i w trakcie zastrzykow przygotowujacych do zabiegu in vitro...
Wiem ze bardzo chce miec dzidziusia, duzo z nia rozmawiam, jej pragnienie jest niemal obsesyjne...wszytkie badania ma w normie, a nic sie nie udalo do tej porymysle ze problem lezy w jej glowie....ale ona twierdzi ze nie- i jak odpusci to juz zadnej szansy nie bedzie miala. trzymam mocno kciuki za nia zeby sie udalo- jakokolwiek- czy naturalnie czy wspomagnie- bo bidulka mi sie wykonczy- blada chuda
ech ...
tak mysle ze to wszytko przez to ze jest taka napalona, taka nakrecona, spieta i obsesyjnie chce byc "zaplodniona"![]()
HAHA, di_perl to mnie rozwaliłaś na łopatki, ja tez sobie na początku różne gadzety oglądałam, ale męzowi nic nie mówiłam, bo by sobie pomyślał, że zwariowałam...teraz już ciut zwątpiłam i przestałam się nakręcać i oglądać...
Chciałabym już mieć powód do oglądania, ale jak wiem że nie jestem w ciąży i nie mogę zajść, to takie oglądanie tylko podrażnia![]()
die_perle zupełnie jak historia mojej przyjaciółki - straciła synka w 15 tc od razu podjeli starania o kolejne, poźniej terapia hormonami bo się nie udawało, w końcu po 2 latach starań 2 nieudane inseminacje i klops stwierdzili że zrobią remont i zaczną kasę na in vitro odkładać a że jak już mówiłam remonty czynią cuda tak jej głowę zajęło że zaraz zaskoczyła - po prostu nie miała czasu na myślenie co i jak tu zrobić żeby w ciąży być:-)