reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej.
Ale w tych bocianach rzeczywiście coś jest. U mojej siostry ciotecznej koło domu chodził i zaszła w ciążę w listopadzie i u moich rodziców na dachu usiadł i w czerwcu dowiedziałam się, że jestem w 6 tygodniu ciąży.

Oby tym razem też sie sprawdziło... jesli bedzie tak to kiedy bedziemy mowić rodzicom ze beda miec koljengo wnuka.. wnuczke...to powiemy że bociany wiedziały to przed nami... :)

Cześć dziewczyny :) miałam tyle wolnego czasu myślę poszukam forum milej będzie płynął i odkąd się zarejestrowałam nie mam czasu na nic hehe a że pogoda w końcu dopisuje to pół dnia na dworzu siedzimy :)
Moje pierwsze oznaki ciąży to temp 37-38 jakby przeziębienie mnie łapało i MASAKRYCZNY ból piersi ale taki że dotknąć ich nie mogłam-tyle że mnie nigdy nawet przed @ nie bolały więc był to dla mnie jednoznaczny znak że czas zrobić test :) ale kochane każda z nas jest inna i może mieć różne oznaki których sobie i Wam gorąco życzę;-)

hihi dziewczyny- w sumie- to wszystkie "legendy" gdzies swoje zrodla maja..bo w zasadzie to dlaczemu akurta bociany przynosza dzieci ? a nie czaple? albo wroble??
Ja dzis jade do fryzjera- znaczy niedokonca do fryzjera- a na zlot MATEK POLEK- do jednej z kolezanek, ktora zamowila do domu polska mobilna fryzjerke- wiec japonskie wino sliwkowe w dlon i heja- bede sie farbowac:)

Moja miesiaczka juz sie oslabia- suwak pokazuje tydzien do dni plodnych...zastanwaim sie nad kupnem tego testu owulacyjnego...ale z drugiej storny...kurde nie chce sie tak od razu zapetlac w te pomiary, sprawdzania...bo same wiecie czlowiek sie wtedy spina..ja i tka mam jakies cisnieneie niezdrowe na tego mojego wymaroznego Leopolda...kurza twarz..ciagle mysle jak zmieszcze lozeczko w sypialni...

a tyle znam osobiscie przypadkow- kiedy sie dziewczyny staraly i nic- a jak odpuscily bo sil im juz braklo- to pyk i dzidzius...ale jak to odpuscic? jak sie pragnie??

o a ja wlasnie patrze ze bede ostatnia do testowania na liscie:) wiec bede trzymac kciuki- moze znowu sie uda- bo odkad sie pokazalam w ciagu 2 dni dwie dziewczyny pokazaly NAM 2 kreseczki:)
nie zebym sobie uzurpowala prawa do powiazywania tych szczesliwych testow z moja skromna osoba- ale w sumie czemu nie- jakis punkt zaczepienia miec tzreba - czyli teraz ktora??
Zonka? Agus?Mynia? czy Margotka??? wy jestescie najblizej:D

a tyle znam osobiscie przypadkow- kiedy sie dziewczyny staraly i nic- a jak odpuscily bo sil im juz braklo- to pyk i dzidzius...ale jak to odpuscic? jak sie pragnie??

Ano właśnie, sama sie nad tym zastanawiam, bo ja się staram już na różne sposoby, myslałam że na wakacjach mi się uda, a i tak o tym myślałam. Może jak sie totalnię wkurzę i poddam, to wtedy przestanę myśleć.

reklama
o a ja wlasnie patrze ze bede ostatnia do testowania na liscie:) wiec bede trzymac kciuki- moze znowu sie uda- bo odkad sie pokazalam w ciagu 2 dni dwie dziewczyny pokazaly NAM 2 kreseczki:)
nie zebym sobie uzurpowala prawa do powiazywania tych szczesliwych testow z moja skromna osoba- ale w sumie czemu nie- jakis punkt zaczepienia miec tzreba - czyli teraz ktora??
Zonka? Agus?Mynia? czy Margotka??? wy jestescie najblizej:D

Kochana jak to która? WSZYSTKIE!!!!! :-)

Do góry