reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

PANKA jak na razie to nigdzie:-D bo nawet nie wiem gdzie mogłabym byc:szok: boże żeby było tylko wszystko wporządku. tak się boje. wszywam sobie, że może coś nie tak skoro na usg nie było nic widac:-( a z drugiej strony przecież może to za wcześnie.... eh....sory, że tak wam nawijam:zawstydzona/y:

reklama
Myśl pozytywnie bo stres w Twoim przypadku niewskazany ;) może Twój pęcherzyk wędrowniczek jeszcze taki malutki miejsce sobie gnieździ i układa żeby mu wygodnie było przez te 9 m-cy :)
A ja miałam oczywiście dzisiaj dostać @ i tyle by było z regularności płodne to nie mam co wyliczać tylko na ślepo będę próbować bo mierzenie temp itp to nie dla mnie :/

PIANKO dziękuję:* a Ty nie testujesz?? ja chciałam tempkę mierzyc, nawet sobie termometr na allegro sprawiłam ale nie zdążyłam się nim na całe szczeście nacieszyc;-)

domikcw ja nie testuje bo wiem że nic z tego w tamtym m-cu jeszcze się zabezpieczaliśmy -teraz zaczniemy staranka dopiero :) mąż chciał już wcześniej ale ja chciałam trochę folika połykać no i dać sobie czas po odstawieniu córki od piersi Także teraz zwarta i gotowa bez presji i ciśnienia czekam na drugiego dzidziusia :) mam nadzieję że bardzo długo nie będzie kazało na siebie czekać :)

PIANKA no to trzymam kciuki żeby @ przylazła i za miesiąc żebyś nam się tu zaczerwieniła. ale się uśmiałam jak zobaczyłam Twój suwaczek o teściowej:-D dobre to.
a jak myślicie jak pójdę za tydzien na usg to będzie coś widac? czy lepiej poczekac? nie wiem czy wytrzymie bo strasznie niecierpliwa jestem??
wiecie co szkoda ze wszystkie co zaciązyly to przestały się odzywac. tylko czarni coś czasem napisze:)

PANKA jak na razie to nigdzie:-D bo nawet nie wiem gdzie mogłabym byc:szok: boże żeby było tylko wszystko wporządku. tak się boje. wszywam sobie, że może coś nie tak skoro na usg nie było nic widac:-( a z drugiej strony przecież może to za wcześnie.... eh....sory, że tak wam nawijam:zawstydzona/y:

Domik jak już masz się gdzieś wybierać, to mamy przecież nasz "bliźniaczy" wątek dla zafasolkowanych staraczek tylko i wyłącznie z naszego grona:) tylko nie wiem jak tam z frekwencją naszych ciężaaróweczek;)
A póki co ślij nam tu kochana fluidki bo bardzo są nam potrzebne,oj bardzo:)

tu jest Domik link: https://www.babyboom.pl/forum/przys...taraczki-od-stycznia-2012-a-58243/index4.html ale właśnie zerknęłam i tam cisza:( szkoda, że dziewczyny się przestały odzywać i.. hmm.. i skończyło się na obietnicach i deklaracjach tylko...

Ostatnia edycja:
Witam nowe staraczki :p

ja właśnie wróciłam z zakupów trze babyło lodówkę zapełnić bo juz prześwity były :p i przechodziłam koło apteki i tak mnie korciło żeby kupić test ale sie powstrzymałam ,zobaczymy o jutro moja temp pokarze ale pewnie będzie dalej spadek bo wątpię żeby stał sie cud i podskoczyła do góry

tak tak Domi wysyłaj fluidki

domikcw ja byłam jakoś ok 5 tygodnia to był pęcherzyk ale kazał przyjść później bo zarodka nie było jeszcze widać
a uwierz że do przyjazdu szanownej Pani teściowej to ja muszę się odpowiednio przygotować żeby jakoś to przetrwać na szczęście mieszka ponad 600km od nas i muszę ją wysłuchiwać tylko raz góra dwa do roku:-) muszę uciekać moją pannę kąpać i do snu utulić także trzymamy kciuki za pozostałe podejrzane i dobrej nocki wszystkim ;)

reklama
Do góry