• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ale fajnie Grzanka, że się pobieracie... Zazdroszczę! Grzanka 90 to Twój rok urodzenia? Czy przypadkowe liczby?

hejka! Witam wszystkie nowe panie ;)
kurcze..żeście się ładnie rozpisały, ja dopiero z pracy wróciłam...

ja mierzę temperaturę od początku tego cyklu, i po owulce wzrosła a dziś niestety bardzo spadła więc chyba @ będzie.. :(:(
jeszcze sobie myślę że może to czas zagnieżdźenia zarodka? wyczytałam że wtedy jest możliwi spadek tempki. Jeszcze mam nadzieję..

Ja tak miałam, spadła mi drastycznie i już straciłam nadzieje a następnego dnia znów wysoka była i tak już zostało:-D

Rocznik urodzenia :)
pobieramy sie :)
suknie mam, sala jest , ksiadz zalatwiony nauki od 5 do 22.03
trza kupic garnitur obrączki buciki podwiązkę welonik kwiaty zamowic foto zalatwic... głowa mała ... \
Ale mój kochany tak wszystko ogarnia że niesamowite jaki on obrotny jest ja to nie mam czasami jak bo od9-21 pracuje wiec wiekszosc on jezdzi i zalatwia ja suknie dopiero w sobote ogarnęłam ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry