reklama

Staranka od stycznia 2012.

Rocznik urodzenia :)
pobieramy sie :)
suknie mam, sala jest , ksiadz zalatwiony nauki od 5 do 22.03
trza kupic garnitur obrączki buciki podwiązkę welonik kwiaty zamowic foto zalatwic... głowa mała ... \
Ale mój kochany tak wszystko ogarnia że niesamowite jaki on obrotny jest ja to nie mam czasami jak bo od9-21 pracuje wiec wiekszosc on jezdzi i zalatwia ja suknie dopiero w sobote ogarnęłam ...

oj pamiętam, lista była dłuuuga:) ale wszytsko się udało, rodzinka dużo pomogła. Powiem Ci że fotografa mieliśmy na długo wcześniej bo wiedziałam że z tym mogą byc problemy. Obrączki też na tzry miesiące wcześniej radzili. My na swoje czekliśmy 4 tygodnie, więc się już rozglądajcie. :)

reklama
oj pamiętam, lista była dłuuuga:) ale wszytsko się udało, rodzinka dużo pomogła. Powiem Ci że fotografa mieliśmy na długo wcześniej bo wiedziałam że z tym mogą byc problemy. Obrączki też na tzry miesiące wcześniej radzili. My na swoje czekliśmy 4 tygodnie, więc się już rozglądajcie. :)

Kobietki dzisiaj idziemy zobaczyc za obrączkami, eh strasznie sie czuje mam 37,5 tylko do wyrka i nyny ... ;(

Ehhh...jak ja sobie przypomne nasze śubne przygotowania...faaaajny to jest czas :) Nie moge uwierzyć,że to już tyle czasu minęło. I nadal jest cudnie :P
Agus, z tego co wiem to temperatura może spaść przed @ na chwile, ale potem wzrasta jeśli jest ciąża, ale czy może spaśc na dzień czy dwa to nie pamiętam.
Zjedliśmy obiadek, M pojechał na angielski doszkalać się na ewentualną rozmowę z nowym pracodawcą, a ja sie musze dalej uczyć, ale tak mi sie nie chce :( Nie wiem czy wypić kolejna kawę czy się troche przespać...

och jak dobrze ze ten poniedziałek sie już kończy :) tydzień w miarę szybko mi poleci wiec nie będzie za bardzo czasu na myślenie :) idę chyba kawę sobie walnąć bo tak jakoś mnie ciągnie :) A wogóle miałam dziś szał na cebule :-D wcinałam ją jak powalona :-) :tak:

och jak dobrze ze ten poniedziałek sie już kończy :) tydzień w miarę szybko mi poleci wiec nie będzie za bardzo czasu na myślenie :) idę chyba kawę sobie walnąć bo tak jakoś mnie ciągnie :) A wogóle miałam dziś szał na cebule :-D wcinałam ją jak powalona :-) :tak:

cebulka, hmm, ale tak wcianasz jak jabłko??:szok:

Oj oj ale się rozpisałyście masakra... padam na pyszczek.. Lecę się umyć i jeszcze zaglądnę do Was kochane... Ja powinnam mieć jutro @ a tu ani widu ani słychu... hmmm

Na piątek już jestem umówiona z endokrynologiem więc dopytam o te nasze wyniki dokładnie....

Poza tym jak @ nie przyjdzie to w czwartek wybieram się do nowego ginekologa prywatnie i wszystkie badania robię i to już szybciutko żeby mieć obraz swojego zdrowia i jak te hormonki moje czy są w normie czy coś trzeba naciągnąć a coś obniżyć :)

No liczę na to, że spojrzy na mnie i powie "Karola będziesz mamą !!!!!!"

Czarni ja codziennie rano na czczo biorę tabletki na tarczycę i to mam we krwi a potem w ciągu dnia zapominam o innych "witaminach"
A jest może ktoś kto ma również problem z tarczycą i stara się o dziecko?
Edyta01 jesteś mamą trójeczki i starasz się o czwarte? Wielki Szacunek:tak:, należy Ci się medal:tak::tak:
Groszek fakt jest wiele do zrobienia głównie stomatolog (przed pierwszą ciążą wydałam 1500 zł na naprawę uzębienia) a badania hmmm...czy wyniki toxo muszę powtórzyć?
Qrcze muszę jeszcze zdecydować się na gina bo do mojego starego już nie pójdę kosztował mnie majątek (przez całą ciąże)

Ja też mam problem z tarczycą. Mam niedoczynność tarczycy (wrodzoną) i codziennie na czczo łykam Euthyrox.

Witam w ogóle wszystkie nowe Dziewczyny :)

reklama
A ja właśnie się dowiem czy z tą tarczycą coś mam w piątek. Wg wyników to mam 3,69 czyli mieszczę się w normie ale mam taką jakby gule w gardle i nie wiem co to jest :(

Karola ja taką gulę czuję tylko w trakcie bardzo dużego stresu. Co do objawów tarczycy to jestem dość senna, co niestety trochę utrudnia życie bo nie mam tyle energii, ile chciałabym mieć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry