reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
U mnie nadal brak @. Dużo kremowego śluzu. Nie wiem, co mam myśleć, przecież to chyba niemożliwe żeby beta się myliła...?

Cześć dziewuszki :)
korzystając z chwilowej nieobecności gości wpadłam zobaczyć co u Was słychać :) ktoś nie miał dziś testować? Agnieszka116? aniulkas trzymam kciuki za ciemną drugą krechę!
Sailor_Moon najprzyjemniejsze dni cyklu przed Tobą ;) oby były owocne daj się ponieść i szalej do woli :)
U mnie dziś przyszła @ wczoraj marudziłam że się spóźnia ale korzystając z tego wykorzystałam jeszcze wieczorem męża i poprzepychał co i jak należy ;D
A ja tak sobie właśnie zdałam sprawę że jak będę miała płodne to czarownica w postaci teściowej będzie u nas za ścianą i na dodatek mała z nami (mamy tylko 2 pokoje :/ ) i jak tu się nastroić fasolkowo..

To jest mój 11 obserwowany cykl (wcześniej się nie staraliśmy, ale się obserwowałam) i po leczeniu torbieli miałam cykle 25-26 dniowe. Na własną rękę przez ostanie 90 dni zaczęłam zażywać Castagnus i pierwszy raz tamten cykl trwał 30 dni, a faza wyższych temperatur 11 (późno miałam owulkę). Zwykle faza temperatur wyższych trwała 10 dni, w tamtym cyklu 11, a dziś pierwszy raz mam 12 dzień wyższych temperatur. Dziś jest mój 29 dzień cyklu, a w 27 robiłam betę (jeśli zajdę w ciążę musi być bardzo szybko wykryta, by włączyć heparynę) i wyszła <.1.20. Dlatego już nic z tego nie rozumiem...

kobietki mierzyłam tempke w pochwie przed chwilą i jest 37,7, ale z tego co wyczytałam to liczy się tylko poranny wynik? nie ma sensu mierzenie też w ciągu dnia, prawda?

Oj Ale się cieszę!! Owulka mi wypada idealnie wg kalendarza :-) czyli dzisiaj. Jajnik napierdziela i pojawił się śluz podbarwiony delikatnie nitkami różowymi :D

Dziewczęta:) jak znosicei upały? ja dziś zostałąm sama w moim nowym mieszkaniu, tata pojechał do siebie, kupiłam wino musujące - powszechnie zwane szampanem :) - i wydudniłam połowę w kąpieli w mojej ślicznej łazience:) teraz dopijam resztę i jestem pijaaaaaaaaaaaaaaaana :)
Agacynda, Sailor działajcie:) Ja bym teraz też sobie podziałał:) choć owu nie mam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Myniuuuu ;-) ja dzisiaj w domu przesiedziałam cały upał i pomagałam bratu przygotować grilla dla wracających z urlopu rodziców ;-)
jutro jadę do domku na obiad a mój Kochany na szkolenie... W poniedziałek mamy rocznicę !!!!!!!!!! ;-) i obydwoje mamy wolne :-) sasasasasasa
Myniu sama butelkę szampana? to Ty już zdrowo musisz być upojona hehehehe

Do góry