reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej dziewczyny :-) już kilka dni sie zbieram by do was napisać i opowiedzieć co tak na prawdę stało sie u lekarza ;-) te które starały sie ze mną pamiętają. Mnie i mniej więcej to co sie działo po kolei ale to jak usiade na kompa to wkleje wam mój wykres i powiem o co chodzi buziaki :-)

Frutty dziewczyny dobrze radza. Zrob konsultacje i dopiero sie nad decyzja zastanawiaj.

U mjie nadal @ brak. Testy 2 ktore zrobilam do tej pory - negatywne. Nie wiem o co chodzi :(
Jesli chodzi o dolegliwosci fizyczne to bola mnie bardzo sutki i prawy jajnik (na nim byl pecherzyk). Wogole nie czuje sie na @ ani na fasolke ( chociaz nie wiem jak powinno byc na fasolke)

Czarni co tam u Ciebie jak się czujecie :-)
Myniu chłop się cieszy a mnie uwiera kazdy biu:szok:stonosz
Asitko chybA za wczesnie żeby to był objaw ciążowy bo się pewnie nawet jeszcze nie zgnieździło i ile cos tam się dzieje :-)

Oj Sailor, kupisz większy biustonosz i tyle :)
A Sihaya gdzie nam zginęła? Co z jej fasolką? Bo dwa dni temu jeszcze było obiecująco i zamilkła...

No dobra, znalazłam jej wykres :) Wczoraj 14 dzień wyższych temperatur miała i nadal ponad linią, nawet ponad pomocniczą:) A dziś jeszcze nic nie wpisała... normalnie jak kryminał:) takie emocje :)

Ostatnia edycja:
A my sie mamy dobrze rośniemy i to bardzo ;-)
DSC_9646.jpg

Foto z przed kilku dni ;-)
Dodaje z telefonu wie może być bokiem

reklama
Do góry