reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Siedzę w pracy i martwię się o tatę. Przyjechał do mnie wczoraj montować drzwi a niedawno przyznał mi się przez telefon, że wziął 3 tramale... i ledwo ze mną gada, głos ma taki jakby zasypiał... chyba się zwolnię z pracy i pojadę bo zbzikuję tutaj

Dziewczyny zapisałam się na 1 USG :D jupi :)
25-7 na 17 : 45 to bedzie juz 6 tydzien 4 dzien :)m
am nadzieje ze wzyskto bedzie dobrze do tego czasu :)

Aniulkas to czekamy z niecierpliwością na pierwsze zdjęcia Kruszka. A może już serduszko będzie słychać czy za wcześnie pewnie od 7 tyg.

reklama
anke24
jak tylko bede miec jakies zdjecie i bedzie cos widac oczywiscie wam przesle :)
a jesli chodzi o serduszko czytalam ze w 6 tyg na 80% mozna usłyszec serduszko dlatego tez zapisałam sie na polowe 6 tygodnia. :)

Dziewczyny trzymam kciuki za was by podniesc statystyki w w przyszłym roku :D

Do góry